1997 Hammel - Slotskoncert

Slotskoncert

Frijsenborg 

21. august 1997


1997_08_10_Slotskoncert_0041

 

Til denne dag havde vi fået lavet t-shirts med en tegning af Stig, så vores bande uniform var parat til at blive luftet. Stig havde lavet nogle udendørs slotskoncerter sammen med Tommy Körberg og Kurt Ravn og vi skulle nu opleve dem på Frijsenborg Slot. Vi kom i god tid, havde frokost med, så vi kunne holde picnic i parken. Vejret var pragtfuldt, så der var linet op til den helt store oplevelse. Vi glædede os til at se Stig, for vi havde ikke set ham i næsten 2 år! Han havde været rundt i verden og spille "Les Misèrables" og spillede nu Jean Valjean på en turné England. Faktisk skulle han spille samme aften.


1997_08_10_Slotskoncert_0011


Vi havde som sædvanligt en lille hilsen med til Stig, som vi afleverede til en af scenearbejderne. Vi regnede ikke med at snakke med ham den dag, dels fordi han skulle skynde sig tilbage til London, dels fordi der var så mange mennesker, men atter engang kunne han overraske os. Scenearbejderen kom tilbage, hilste fra Stig og sagde, at han kom ud til os lige om lidt. Det gjorde han og han syntes vores t-shirts var flotte. Vi snakkede  lidt om hans nye CD, som var en hel del anderledes end hans forrige og blev fotograferet sammen med ham.


1997_08_10_Slotskoncert_0022


1997_08_10_Slotskoncert_0051

Koncerten var god, de tre sangere optrådte hver for sig og sammen, med musicalnumre, ballader og nyere numre. Stig sang et par numre fra sin nye CD og vi nød det i fulde drag. Desværre var det ovre alt for hurtigt, men heldigvis blev koncerten optaget og senere udsendt på CD, så vi kan genopfriske den, når vi har lyst. Så kan vi samtidig sætte den indre biograf i gang og det er, som at være der igen.

Da de tre tenorer var færdige med at optræde, var der optræden af en teatertrup fra London, der opførte "De Tre Musketerer". Det var en god afslutning på en perfekt dag. Vi tog hjem med sol på næsen og i sindet. /Nico

1997_08_10_Slotskoncert_0020


© Inge Soerensen 2015