Nyhedsmails 2020


2020


STIG ROSSEN

December 2020

Stig Rossens Nyhedsbrev - December 2020

3. december 2020

 

Vi glæder os i denne tid

... og der er så meget at glæde sig til! Julekoncerterne er i fuld gang, næste år bliver forrygende travlt, og så er der spændende nyt fra Stig & Vennerne. Vi venter til sidst i nyhedsbrevet med at afsløre, hvad det er, men måske det kunne være en oplagt julegave? 

Den 26. juleturné i rækken

Den 18. november blev årets juleturné skudt i gang med den første af i alt 37 julekoncerter. De noget anderledes omstændigheder i år har betydet, at den oprindelige plan for julekoncerterne måtte udskiftes med plan B. Det betyder blandt andet, at der er lagt en lang række ekstrakoncerter ind, for at sikre, at så mange som muligt får mulighed for at deltage i de traditionsrige julekoncerter, som i år afholdes for 26. gang.
 

Ekstra billetter!

Ved mange af julekoncerterne er alt udsolgt, men der er netop frigivet ekstra billetter til koncerten i Tivoli Congress Center d. 12/12 kl. 20.00. Skynd dig at sikre dig din billet via kalenderen på hjemmesiden http://www.stigrossen.dk

 2021 bliver travlt!

Odense Sommerrevy

Foråret står i revyens tegn. Dette års Sommerrevy i Odense måtte udskydes pga. nedlukningen, og vi fik et ekstra år at glæde os i. Et år, som i dén grad må siges at have leveret ekstra revymateriale. Revyen har premiere d. 6. maj i det smukke Fruens Bøge i Odense, og du kan som altid finde alle spilletidspunkter og link til billetsalg på hjemmesiden.

 Storslået opsætning af dansk musicalsucces

10. september 2021 har en ny og storslået opsætning af den danske musicalsucces Atlantis premiere. Det er Tivoli og Mikkel Rønnow, der står bag, og i denne uge blev rollebesætningen endelig offentliggjort. Stig skal spille rollen som hærføreren Jabbadoor, den hadefulde skurk og folkeforfører. Blandt de øvrige kræfter på scenen kan nævnes Thomas Høj Falkenberg, Johanne Milland og Kaya Brüel. Du kan læse meget mere om Atlantis, se hele listen af medvirkende og høre lydklip på hjemmesiden http://www.atlantis-musical.dk
Billetsalget til Atlantis startede tirsdag d. 24. november og på blot tre dage blev de første 10.000 billetter revet væk!
 

Hold øje med kalenderen

Kalenderen bugner allerede, og der er god grund til at holde øje med hjemmesiden i de kommende uger, hvor de første julekoncerter 2021 lægges ind, og billetsalget skydes i gang.
Der er også både intimkoncerter, John Mogensen-hyldestkoncerter og en lang række koncerter med Stig & Vennerne at vælge imellem; 2021 bliver forhåbentlig året, hvor vi kan tage revanche med alle de live-oplevelser, vi måtte undvære i år.

 

Kom med i lydstudiet hvor STIG ROSSEN synger Hil Atlantis

Dialog og sangtekster THOMAS HØG og SUNE SVANEKIER. Musik PETER SPIES.

Stig & Vennerne udgiver deres første album!

Siden Flemming "Bamse" Jørgensens alt for tidlige død i 2011 har vi kunnet nyde live-versioner af det fantastiske sangkatalog, han efterlod sig, takket være Stig & Vennerne. Mange af jer har efterspurgt et album med live-musik, og lige om lidt er det endelig en realitet.

Stig & Vennerne LIVE 1 udkommer fredag d. 4. december, og vil naturligvis være at finde i webshoppen https://stigrossenshop.dk/da/

I

© Inge Sørensen 2022