Nyhedsmails 2010


2010


Stig i TV2 nyhederne torsdag og ny dato for artikel i Ekstra Bladet

tirsdag den 7. december 2010

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

STIG I TV2 NYHEDERNE TORSDAG – EN JULEKONCERT BAG SCENEN

TV2 har besluttet at lave et indslag om julekoncerts forløb, og i den anledning har de fulgt Stig hele dagen i dag (tirsdag 7. december). TV holdet mødte Stig da han stod på toget i Nyborg på vej til Ringsted, hvor dagens julekoncert fandt sted. De var med til lydprøverne og sluttede først da Stig havde skrevet den sidste autograf efter koncerten. Indslaget er planlagt til at vare ca. 3 minutter og det sendes i TV2 Nyhederne torsdag 9. december kl. 22.00 (Der tages dog forbehold for, at eventuelle ekstraordinære nyheder kan få fortrinsret).

 

EKSTRA BLADETS ARTIKEL OM ”MORE JACKS”

Desværre besluttede Ekstra Bladets redaktion sig i sidste øjeblik for at flytte den artikel med Stig, der egentlig var planlagt til at blive bragt i sidste weekend. Vi har nu fået oplyst fra pålidelig kilde, at artiklen helt sikkert kommer med på søndag 12. december.

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Stig I Café Hack, Ekstrabladet og Billed-Bladet, "More Jacks” 

& jule-turnéen 2011

torsdag den 2. december 2010

 

Kære Nyhedsmail-modtager,


STIG I CAFÉ HACK

Stig kan opleves i Café Hack på P4 den kommende søndag 5. december kl. 11.00 – 12.00, hvor han bl.a. vil gøre reklame for den nye CD/DVD ”En rose så jeg skyde”. Det bliver også muligt at høre flere nye julesange fra julekoncert turnéen der er kommet godt i gang.

 

ARTIKEL I EKSTRABLADET DENNE WEEKEND

Ekstrabladet bringer i den kommende weekend en 2-siders artikel der afslører nye planer for ”Four Jacks”. Efterfølgeren til teaterkoncerten ”Åh, den vej til Mandalay” hedder ”More Jacks” og omhandler den skæbnesvangre nytårsaften i 1963, som blev sidste gang de 4 herrer optrådte sammen. Hvad skete der denne aften og hvad fik de 4 herrer til at gå hver til sit? Stykket bliver naturligvis krydret med anekdoter og ”nye” hits fra det store sangkatalog. Den nye teaterkoncert får premiere i Glassalen, Tivoli 30. maj 2011 og vil kunne opleves frem til 3. juli. Billetsalget er startet og sker via www.billetnet.dk eller på telefon 70 15 65 65. Billetterne kan også købes via Tivoli’s Billetcenter, telefon 33 15 10 12. Læs mere her: http://www.tivoli.dk/morejacks

 

”MORE JACKS” I RINGSTED

”More Jacks” teaterkoncerten kan også opleves i Ringsted Kongrescenter 20. oktober 2011 kl. 20.00. Billetpriser fra 365 til 590 kr. Billetterne sælges via www.billetnet.dk

 

BILLETTER TIL JULEKONCERT TURNEÉEN 2011

Billetsalget for næste års julekoncert turné er allerede gået i gang flere steder, bl.a. i Musikhuset Århus, hvor koncerten er fastsat til tirsdag 20. december. Billetterne sælges via www.billetlugen.dk eller ved direkte henvendelse til Musikhuset Århus på telefon 89 40 40 40. Billetpriserne er 370, 390 og 410 kr.

 

GÆSTESOLIST VED JULEKONCERT TURNÉEN 2011

Helt usædvanligt kan vi allerede nu afsløre, at gæstesolisten i 2011 bliver den landskendte sanger og skuespiller Anna David. Anna er 26 år og har udgivet flere CD’er både på dansk og engelsk. Læs mere på www.annadavid.dk

I øvrigt kan vi fortælle, at der er en 2-siders artikel med Stig i denne uges udgivelse af Billed-Bladet.

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Stig lancerer ny hjemmeside og ny salgsdato for jule CD + DVD

søndag den 21. november 2010

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

STIG LANCERER NY HJEMMESIDE 

Det glæder os at kunne fortælle, at Stig har arbejdet på et nyt design af hans hjemmeside www.stigrossen.dk og den er nu klar til offentliggørelse. Lanceringen sker mandag 22. november, samtidig med udgivelsen af den nye jule CD + DVD ”En rose så jeg skyde”.

 

NY SALGSDATO FOR JULE CD + DVD 

Den oprindelige udgivelsesdato for den nye jule CD + DVD var egentlig fastsat til 15. november, men et mindre teknisk problem har desværre medført, at udgivelsesdatoen måtte ændres til mandag 22. november. Heldigvis er det lykkedes Stig at opfylde løftet om udsendelse af alle de bestillinger, som han har modtaget via webshoppen http://shop.stigrossen.dk/, til den lovede dato 15. november.


Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Ny jule DVD/CD og Stig er nu "far til fire"

søndag den 17. oktober 2010

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

JULE DVD/CD

Stig barsler med en dejlig julehilsen til os alle i form af en jule DVD/CD, som kommer på gaden 15. november. Nogle vil måske huske, at Stig inviterede et antal modtagere af denne nyhedsmail til optagelse af to julekoncerter tilbage i marts måned, og det er resultatet af disse optagelser, samt diverse bonus optagelser, der nu er klar til julehandlen. Udgivelsen hedder ”En rose så jeg skyde” og Stig afslører, at I allerede nu kan forudbestille DVD/CD’en via hans hjemmeside www.stigrossenshop.dk Der er ekstra bonus at hente i form af levering af et signeret eksemplar direkte i din postkasse på udgivelsesdagen. I kan selvfølgelig også læse mange flere detaljer om dens indhold på hjemmesiden.

 

FAR TIL FIRE

Apropos barsel, så kan vi også afsløre, at Stig nu er ”far til fire”! Stigs kone Nina fødte en velskabt søn 19. august. Vi ønsker velkommen til det lille nye medlem af Rossen klanen.

Derudover kan vi fortælle, at Stig netop har overstået ”Four Jacks” turnéen, der startede 24. september, og det blev også denne gang en stor succes. Der arbejdes nu intenst på at blive klar til juleturnéen som starter 25.november.

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Julekoncerter med Odense Politiorkester og med 

to musikere samt kirkekoncert m. Pianist

søndag den 12. september 2010

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

JULEKONCERT MED TO MUSIKERE

Inden den officielle julekoncert turné starter kan Stig opleves i Grindsted Kirke, hvor han giver en julekoncert med to musikere. Koncerten finder sted torsdag 25. november. Billetsalget er endnu ikke startet. Læs mere om koncerten her: www.vestermarkskirken.dk


TRE KONCERTER MED ODENSE POLITIORKESTER

Stig gentager nu en succes fra 2005, hvor han optrådte som gæstesolist ved Odense Politiorkesters julekoncerter. Det bliver til tre koncerter i år, lørdag 4. december kl. 15.00 og søndag 5. december kl. 14.00 og kl. 19.30. Koncerterne finder sted i Odense Koncerthus. Udover Stig og Odense Politiorkester kan man også opleve Charlotte Guldberg, Torben Iversen og Søren Bech-Madsen. Billetsalget starter i Odense Koncerthus’ Foyer mandag 6.november kl. 09.00 – 10.00. Billetter kan også bestilles via telefon nr. 20 41 61 88 samme dag i tidsrummet kl. 12.00 til kl. 17.00. Billetprisen er 245 kr. og der sælges max. 8 billetter pr. henvendelse. Det er også muligt at bestille billetter via Odense Politiorkesters hjemmeside. Du kan læse meget mere om koncerterne her: http://www.odensepolitiorkester.dk/koncerter/Julekoncerter2010.html

 

ÅRETS JULEKONCERT TURNÉ

Har du sikret dig din billet til den traditionelle julekoncert? De fleste af juleturnéens koncerter er nu sat til salg og vi opfordrer som altid til, at I holder øje med vores hjemmeside, hvor vi bestræber os på at opdatere regelmæssigt. Vi modtager altid gerne tips om billetsalg der åbner op, da det jo af og til sker, at salgsstederne rykker lidt rundt på datoerne for åbning                                             af salget.

 

KIRKEKONCERT MED PIANIST

Du kan opleve en koncert med Stig og pianist i Hobtrup Kirke 3. marts 2011. Billetprisen er 185 kr. og de kan købes via www.billetten.dk eller ved at skrive til Dorthe Godbersen, Knokbjerg 94, 6100 Haderslev, att. Hoptrup Menighedsråd.

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Efterårets Four Jacks Turné og koncert i Jammerbugt Kulturcenter

søndag den 22. august 2010

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

EFTERÅRETS FOUR JACKS TURNÉ

Skulle du endnu ikke have sikret dig billet til den landsdækkende Four Jacks turné der løber af stablen fra 24. september til 28. oktober, så er der stadig ledige billetter flere steder. Se stigrossen.dk , hvor du kan finde links til de mange salgssteder. Turnéplanen ser således ud:

24. september kl. 20.00 - Nykøbing Falster Teater

25. september kl. 20.00 - Portalen, Greve

26. september kl. 15.30 - Ringsted Teater

26. september kl. 20.00 - Ringsted Teater

28. september kl. 19.30 - Musikhuset, Århus

29. september kl. 20.00 - Tinghallen, Viborg

30. september kl. 20.00 - Herning Kongrescenter

1. oktober kl. 20.00 - Silkeborg Musik & Teaterhus

2. oktober kl. 20.00 - Musikhuset, Esbjerg

3. oktober kl. 20.00 - Vejle Musikteater

4. oktober kl. 20.00 - Aalborg Kongres og Kulturcenter 

7. oktober kl. 20.00 - Skive Kulturcenter

8. oktober kl. 20.00 - Holstebro Musikteater

9. oktober kl. 16.00 - Værket, Randers

16. oktober kl. 16.00 - Koncerthuset, Odense

16. oktober kl. 20.00 - Koncerthuset, Odense

17. oktober kl. 20.00 - Portalen, Greve

 

KONCERT I JAMMERBUGT KULTURCENTER

Stig kan opleves ved en stemningsfyldt koncert i Jammerbugt Kulturcenter ved Åbybro torsdag 17. februar 2011 kl. 20.00. Billetprisen er 315 kr. og de kan købes via Nordylland Mediecenter’s hjemmeside, hvor du også kan læse mere om arrangementet: http://www.mediecenter.dk/default.asp?PageID=151. Henvendelse kan også ske på tlf. 98 24 25 00.

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Stig i radioprogrammet "Sommersofa", "Vild med vand" i Vejle og afsløring af årets julekoncert solist

onsdag den 7. juli 2010

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

STIG GÆSTER RADIOPROGRAMMET “SOMMERSOFA”

Du kan opleve Stig i radioprogrammet “Sommersofa” på P4 i morgen torsdag 8. juli, mellem kl. 10.00 og 12.00. Læs mere på: http://www.dr.dk/P4/Programmer/P4_Sommersofa/sommersofa.htm


STIG OPTRÆDER VED ”VILD MED VAND” I VEJLE

Stig er gæstesolist ved årets store ”Vild med vand” arrangement, der afvikles i Vejle 15. august. Han vil optræde som gæst hos Pojken Flensborg Jazzgruppe i programmet ”Musik ved bådekajen” der finder sted i lystbådehavnen mellem kl. 12.00 – 14.00. Læs meget mere om arrangementet her: http://www.vejle.dk/page43568.aspx

 

GÆSTESOLISTEN VED ÅRETS JULEKONCERT AFSLØRET

Her i sommervarmen er sløret blevet løftet for, hvem der skal være gæstesolist ved årets julekoncerter. Det bliver denne gang sangerinden Rikke Hvidbjerg, der er kendt som en alsidig sanger og musical stjerne. Rikke Hvidbjerg har blandt været med i ”Grease”, ”Be-bob-a-lula” og ”Jesus Christ Superstar”. Hun kunne ligeledes opleves i TV-udsendelsen ”Show-Time” på TVSyd fra Fredericia Musical Academi, der blev vist januar 2003.

Fortsat god sommer.

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Deltag i koncert optagelse til DVD

onsdag den 10. marts 2010

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

NU ER DET JUL IGEN… eller VIL DU OPLEVE EN JULEKONCERT I MARTS MÅNED?

Som bekendt elsker Stig julen og på trods af de efterhånden lange julekoncert turnéer, kan han stadig ikke få nok.

Stig planlægger nu at lave en julekoncert DVD som skal udgives i forbindelse med julekoncertturnéen 2010. Koncertoptagelsen skal naturligvis være med publikum og derfor søger Stig nu et antal koncertgængere, der har lyst til at deltage i dette projekt. Der bliver tale om 2 koncertoptagelser og de er planlagt til at finde sted i DR-Byen i København mandag 22. marts kl. 16.00 og 19.30.

Det er vigtigt, at deltagerne til optagelserne kan være med ved BEGGE koncerter.

Har du lyst til og mulighed for at være med til TV optagelsen af årets julekoncert, så send en mail til Århus Banden mail@aarhus-banden.dk snarest muligt og senest onsdag den 17. marts.

HUSK: DET ER VIGTIGT, AT DU ER MED TIL BEGGE KONCERT OPTAGELSER!

Koncertbilletterne er gratis og vil blive fordelt efter ”først til mølle” princippet. Der udleveres max. 4 billetter pr. henvendelse.

Vi vender tilbage med flere detaljer om dette projekt så snart som muligt.

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Four Jacks i Dejbjerglund ved Skjern

onsdag den 10. februar 2010

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

FOUR JACKS I DEJBJERGLUND 

Der er nu mulighed for at opleve Four Jacks teaterkoncerten i Dejbjerglund ved Skjern lørdag 27. marts. Der er tale om et helaftensarrangement og programmet starter med en buffet kl. 17.30. Kl. 20.30 går de fire herrer Keld Heick, Jesper Lohmann, Jesper Asholt, Stig Rossen samt Tivolis Big-Band orkester på scenen med teaterkoncerten Four Jacks, hvorefter der er dans til diskotek frem til kl. 01.00. Arrangementet finder sted i Dejbjerglund, Uglebjergvej 10, Dejbjerg, 6900 Skjern. Pris for koncerten inkl. dans er 495 kr. Buffet’en koster 145 kr. Billetsalg sker ved henvendelse på tlf. nr. 97 34 19 00 eller mail til dejbjerglund@mail.dk Billetsalget er startet.

Vi kan i øvrigt fortælle, at Stig de næste måneder vil være travlt optaget med prøverne til musicalen Sweeney Todd på Odense Teater. Stykket har premiere 28. april.


Mange hilsner

Århus-Banden


 

Gospel Koncert i Frederikssund, endnu en Four Jacks koncert samt info om to julekoncerter der bytter plads!

søndag den 31. januar 2010

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

GOSPEL KONCERT I FREDERIKSSUND 

Stig vil være gæstesolist når Happy Gospel Choir afholder 10 års jubilæums-gospelkoncert lørdag 13. marts kl. 14.00 i Frederikssund hallen, Frederikssund. Stig vil optræde både med egne sange og som solist for Happy Gospel Choir. Stig Möglich Rasmussen, kendt fra diverse operakoncerter, vil lede koncerten, og optræde - både som solist og i duet med Stig. Derudover vil også Gospelkoret Unity og Frederikssund Sangforenings mandskor medvirke i løbet af den store koncert. Læs mere her: http://www.happygospelchoir.com/index.php?option=com_content&view=article&id=47&Itemid=54 Billetter sælges via www.ebillet.dk


FOR JACKS I NYKØBING FALSTER

Der er lagt endnu en Four Jacks teaterkoncert til turnéen i september. Denne koncert finder sted i Nykøbing Falster Teater fredag 24. september kl.20.00. Læs mere på www.stigrossen.dk under Kalender.

 

TO JULEKONCERTER BYTTER PLADS

Bemærk at to julekoncerter har byttet datoer. Koncerten i Esbjerg afvikles nu onsdag 1. december, mens koncerten i Aalborg finder sted torsdag 2.december.

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Hilsen fra Stig samt diverse nyheder. 

lørdag den 9. januar 2010

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

Inden Århus-Banden giver Jer nyhederne, vil jeg gerne lige benytte denne mulighed for at informere Jer om min status efter motorcykel-uheldet på Færøerne d. 26. november. Jeg gennemførte juleturnéen med voldsomme smerter, men det blev markant bedre efter de første 3-4 koncerter, og de sidste to uger syntes jeg endda, at jeg var ved at være helt ovenpå igen. Her efter jul og nytår var jeg imidlertid begyndt at få stærke smerter igen, så jeg fik foretaget en røntgenundersøgelse og kunne her konstatere, at jeg har gennemført turnéen med tre brækkede ribben. To af dem med flere brud. Ved samme undersøgelse fandt de en væskeansamling på 1,6 liter i venstre lungehinde. Så der er ikke noget at sige til, at det gjorde ondt at synge. Jeg er i bedring, men er desværre efter dræning af væskeansamlingen og en begyndende lungebetændelse (almindelig følgevirkning) ikke i stand til at synge de næste par uger. Det er derfor med stor ærgrelse, at jeg bliver nødt til (for første gang på 22år) at aflyse min deltagelse i en koncert, nemlig Nytårskoncerten i Ringsted på søndag.

Til gengæld har min gode kollega, Jesper Lundgaard, lovet at træde i mit sted, og koncerten gennemføres derfor med Jesper som solist. 

Jeg lover at vende tilbage med uformindsket kraft i resten af 2010. 

Knus og godt nytår

Stig

 

Vi fra Århus Banden vil også gerne benytte lejligheden til at ønske godt nytår, Vi håber I alle er kommet godt ind år 2010.

Heldigvis er der da også gode nyheder. De kommer her:

 

NYE KONCERTER I USA

Stig er igen inviteret til USA hvor han skal give 3 koncerter i februar. Den første koncert finder sted lørdag 6. februar kl. 19.30 i Union City, Tennessee, og derefter følger 2 koncerter i Englewood, Florida, tirsdag 9.februar kl. 13.30 og 19.30. Da der for koncerterne i Florida er tale om arrangementer solgt som ”sæsonbilletter”, er koncerterne der faktisk på forhånd udsolgt!


VELGØRENHEDSKONCERT I ODENSE

Søndag 7. marts kl. 19.30 skal Stig optræde ved en velgørenhedskoncert arrangeret af RoseLiv, som er en Støttegruppe der arbejder for Scleroseforeningen. Udover Stig kan man også opleve Susanne Elmark, Kim Sjøgren med The Little Mermaid Orchestra, Benny Hayes, Hanne Bramsen, samt Jesper Buhl som også vil optræde som konferencier. Billetsalget starter tirsdag 12. januar og de kan købes via www.billetnet.dk Læs mere om arrangementet her: http://www.roseliv.dk

 

FOUR JACKS TURNÉ I 2010

Four Jacks teaterkoncerten er stadig overvældende populær og udover enkeltstående koncerter i foråret, er der er også en ny turné i støbeskeen! De foreløbige planer ser således ud:

27. marts kl. 21.00 Dejbjerglund Kulturcenter, Skjern

28. marts kl. 14.00 Rødovre Centrum *

30. maj Jelling Musikfestival

29. juli kl. 20.00 Varde Open Air

25. september kl. 20.00 Portalen, Greve

26. september kl. 20.00 Ringsted Teater og Kongreshus

28. september kl. 20.00 Århus Musikhus

30. september kl. 20.00 Herning Kongrescenter

1. oktober Silkeborg *

2. oktober kl. 20.00 Esbjerg Musikhus

3. oktober kl. 20.00 Musikteatret, Vejle

4. oktober Aalborg *

8. oktober Frederikshavn *

15. oktober Kolding *

16. oktober kl. 20.00 Odense Koncerthus 

* indikerer, at der endnu er tale om en foreløbig reservation.

Stig kan i øvrigt fortælle, at koncerten med Four Jacks havde så stor succes i Jelling, at de er inviteret til at underholde ved medhjælper festen den 30. januar, og de glæder sig rigtig meget til at skulle optræde sammen igen.

 

JULEKONCERTER I 2010

Vanen tro er den populære julekoncert turné allerede nu så småt begyndt at tage form og flere steder er billetterne faktisk også sat til salg! I kan finde turneplanen på www.stigrossen.dk under Kalender. Vi opdaterer turnéplanen løbende.

 

Mange hilsner

Århus-Banden

© Inge Sørensen 2022