Nyhedsmails 2009


2009

Nytårskoncert i Ringsted, "Four Jacks" turné i 2010 og "Klovn" på DVD

torsdag den 3. december 2009

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

JULETURNÉEN

Julekoncert turnéen er kommet rigtig fint fra start og det er gået forrygende godt både med de første "rå" kirkekoncerter og nu også med den rigtige turné. Det er stadig muligt at få billetter enkelte steder. Se www.stigrossen.dk under ”Kalender” for yderligere oplysninger.

 

NYTÅRSKONCERT

Der er nu sat en nytårskoncert på programmet. Denne koncert finder sted i Ringsted Kongres Center søndag 10. januar 2010 kl. 15.30. Billetprisen er 385 kr. og de sælges via www.billetnet.dk eller telefon 70 15 65 65. Læs mere på www.ringstedkongrescenter.dk

 

NY ”FOUR JACKS” TURNÉ

Vi kan bare ikke få nok af teaterkoncerten ”Four Jacks”! Turnéplanen for 2010 er nu ved at være på plads og billetsalget er allerede startet enkelte steder. Se turnéplanen på www.stigrossen.dk under punktet ”kalender”.

 

”KLOVN” UDGIVES I DVD BOX

Hele "Klovn" serien er netop udkommet i en BOX med 7 DVD’er. Stig kan opleves i episoder fra sæsonerne 2 og 5.

 

Mange hilsner

Århus-Banden


  

Duét med Ann-Mette Elten, ekstra julekoncerter og ekstra kirkekoncert 

onsdag den 28. oktober 2009

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

DUÉT MED ANN-METTE ELTEN

Ann-Mette Elten, kendt fra gruppen ”På Slaget 12”, har netop udgivet et nyt solo album med titlen ”Close To You”, hvor hun har plukket numre blandt kendte og elskede pop/rock ballader. Der er en enkelt duet på Cd’en og her synger Stig sammen med Ann-Mette nummeret ”Without You”. Salget af denne CD startede i denne uge. Læs mere på www.annmetteelten.dk hvor du også kan høre uddrag af numrene.

 

EKTRA JULEKONCERTER

Der er nu sat en ekstra julekoncert på programmet i Århus. Koncerten er fastsat til søndag 6. december kl. 20.00 og billetsalget er startet. Billetterne koster fra 330 kr. til 380 kr. og kan købes via www.billetnet.dk telefon 70 15 65 65, via Århus Musikhus på telefon 89 40 40 40.

Odense har også fået tilføjet en ekstra koncert. Den finder sted 19. december kl. 16.00. Her koster billetterne fra 325 kr. til 400 kr. og kan købes via www.billetnet.dk telefon 70 15 65 65. Billetsalget for denne koncert starter 1. november.

 

EKSTRA KIRKEKONCERT

Der er også føjet en ekstra kirkekoncert på turné listen. Denne koncert med pianist finder sted i Nibe Kirke 24. november kl. 19.00. Billetter til denne koncert sælges i butikkerne i Nibe.

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Koncert på Færøerne og billetsalg startet til forpremieren på "Sweeney Todd" 

søndag den 6. september 2009

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

KONCERT PÅ FÆRØERNE

Stig er igen blevet inviteret til Færøerne, hvor han denne gang skal give en julekoncert i Torshavn. Koncerten hedder ”Sig Rossen – Julekoncert med trio” og den finder sted i Nordens Hus torsdag den 26. november kl. 20.00 Billetprisen er 370,00 kr. og salget starter mandag 7. september Læs mere og køb billetter her: http://www.nlh.fo

 

BILLETSALG STARTER FOR "SWEENEY TODD"

Billetsalget til to forpremierer på gyser musicalen ”Sweeney Todd” er nu startet. Forpremiererne finder sted mandag 26. april og tirsdag 27. april kl. 19:30, billetprisen er 160,00 kr. og billetterne sælges via www.billetnet.dk eller tlf. 70 15 65 65. Se vores nyhedsmail af 27. april eller læs mere her: www.odenseteater.dk

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Four Jacks - Golf turnering - kommende projekter

mandag den 31. august 2009

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

FOUR JACKS

I den kommende uge starter Stig på endnu en omgang ”Four Jacks” i Glassalen i Tivoli. Teaterkoncerten er på programmet i perioden 1. – 13. september og der er endnu få billetter tilbage. Se mere info på www.stigrossen.dk under kalender.

 

GOLF TURNERING TIL FORDEL FOR ”RED BARNET”

4. september 8:30 - 14:30 deltager Stig i en golf turnering til fordel for ”Red Barnet”. Turneringen finder sted på Ree Golf i Helsinge.

 

KOMMENDE PLANER

Stig har bedt os fortælle lidt om de projekter han arbejder med lige nu og de planer som vil optage ham i den kommende tid.

Først og fremmest er han i gang med planlægningen af jubilæumsjuleturnéen. Stig har fået rigtig meget inspiration fra publikum, ikke mindst i forbindelse med den konkurrence, der blev gennemført under juleturnéen sidste år, så der arbejdes med et væld af idéer.

Derudover planlægger han et fremstød i Tyskland, blandt andet med en pladeudgivelse på tysk.

Der arbejdes også på at få etableret et samarbejde med symfoniorkestre i USA. Stig vil gerne tilbage til rødderne, som da han i sin tid startede sin turné karriere med Sønderjyllands symfoniorkester, og se hvor det kan føre hen.

Der er planlagt en ny turne i USA fra 1. – 12. februar 2010 – og her håber Stig, at der bliver plads til en enkelt eller to koncerter med et symfoni orkester. Indtil videre er der fastlagt en koncert i Englewood, Florida den 9. februar – Det var den koncert der blev aflyst tidligere i år på grund af sønnen Philip's fødsel.

Sidst, men absolut ikke mindst, så skal Stig til stemmeprøve på en ny Disney film 2. september. Dette er et standard krav fra Disney produktionsselskabet. Lad os håbe, at han også bliver godkendt denne gang.

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Koncert i Pennsylvania, USA og optræden i Knuthenborg Park

fredag den 7. august 2009

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

KONCERT I PENNSYLVANIA, USA

Stig er netop nu på vej til USA, hvor han er engageret til at give koncert ved "Wildflower Music Festival" i staten Pennsylvania lørdag 8. august kl. 18.00. Koncerten finder sted i Dorflinger-Suydam Wildlife Sanctuary nær White Mills. Læs mere her: http://www.dorflinger.org/wildflower_music_festival.html

 

 

KONCERT I KNUTHENBORG PARK

Knuthenborg Park byder lørdag 29. august velkommen til en ekstraordinær sangfugl. Denne dag vil Stig give 2 koncerter på plænen ved Limpopohuset kl. 14.00 og 16.00. Koncerterne varer ca. en halv time og vil især være koncentreret om Disney sange fra Tarzan, Bjørnebrødre, Løvernes Konge m.fl. Koncerterne er gratis, der kræves blot en entrebillet til parken. Læs mere her: http://www.knuthenborg.dk/ og http://www.knuthenborg.dk/Info/Eventkalender/stigrossen.htm

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Årets julegæstesolist, Lions velgørenhedskoncert, endnu en koncert på juleturnéen og 4 julekoncerter med pianist

onsdag den 15. juli 2009

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

ÅRETS JULEKONCERT SOLIST

Her i sommervarmen vil vi nu løfte sløret for, hvem der skal være gæstesolist ved dette års mange julekoncerter. Der bliver et gensyn og genhør med Christina Undhjem. Christina kunne opleves på juleturnéen for 10 år siden, så det bliver spændende at forny bekendtskabet med denne dygtige sangerinde.

 

LIONS VELGØRENHEDSKONCERT

Stig vil være gæst ved Lion klubbernes velgørenhedsarrangement, der finder sted i koncertsalen Alsion, Sønderborg 8. november kl. 19.30. Udover Stig kan man også opleve Anne Dorthe Michelsen og Slesvigske Musikkorps. Billetpriserne ligger på kr. 235, 265 og 295  og kan købes via www.billetten.dk Der vil være adgang til hallen fra kl. 19.00. Overskuddet fra koncerten går til Lions humanitære hjælpearbejde. Læs mere her: http://www.alsion.dk og http://www.lions.dk/

 

4 KIRKEKONCERTER MED PIANIST

Der er arrangeret 4 kirkekoncerter med Stig og pianist i november måned. Der er tale om tidlige julekoncerter og de finder sted i hhv. Sct. Nicolai Kirke i Rønne på Bornholm 20. november kl. 19.30, Åben Kirke i Herning 21. november kl. 19.00 og Roskilde Baptistkirke, Roskilde 22. november kl. 16.00 og kl. 19.00. Hold øje med www.stigrossen.dk hvor vi snarest vil have oplysninger om billetsalg og pris.

 

JULEKONCERT I FREDERICIA

På trods af, at vi skriver juli måned og sommerferien absolut er i fokus, så sker der fortsat fornyelser i planerne for juleturnéen, og seneste nyt er en koncert på Fredericia Teater 29. november kl. 19.30. Billetter kan købes via www.billetnet.dk eller på telefon 70 15 65 65. Billetprisen er 345,00 og 395,00 kr. Billetsalget er startet.

Fortsat god sommer.


Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Four Jacks i Radio Syd, på Jelling Musikfestival 

samt donorshows i København

lørdag den 13. juni 2009

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

FOUR JACKS I AABENRAA OG KOLDING

Turneen med teaterkoncerten ”Four Jacks” er stor set udsolgt. Det er dog stadig muligt at få billetter til teaterkoncerterne i Aabenraa 15. maj kl.20.00 og i Kolding den 20. maj kl. 20.00. Find flere oplysninger på www.stigrossen.dk under Kalender.

 

FOUR JACKS I RADIO SYD

I forbindelse med deres optræden i Aabenraa 15. maj, vil Four Jacks være gæster i Radio Syd samme dag kl. 17.40. Programmet optages kl. 17.00 så de 4 "Jacks" kan nå frem til Sønderjyllandshallen i god tid. Læs mere her: http://www.dr.dk/Regioner/Syd/DRSyd


FOUR JACKS PÅ JELLING MUSIKFESTIVAL

Four Jacks er inviteret til at optræde på Jelling Musikfestival 31. maj fra kl. 12.20 – 13.20. Læs mere på: http://www.jellingmusikfestival.dk

 

2 KONCERTER I ANLEDNING AF INTERNATIONAL BLODDONORDAG

Four Jacks er inviteret til at give to koncerter i København 14. juni kl. 15.00 – 17.00 og kl. 19.00 – 21.00, i anledning af den internationale bloddonordag. Derudover vil Stig også optræde solo. Vi skal for en god ordens skyld gøre opmærksom på, at der her er tale om lukkede arrangementer.

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Stig i ny musical, Radio Fyn og i Cafe Hack, flere Four Jacks koncerter m.m.

mandag den 27. april 2009

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

STIG MED I ”SØNDAGSHOLDET” PÅ RADIO FYN

Stig er gæst i radioprogrammet "Søndagsholdet" der sendes på Radio Fyn søndag 17. maj kl. 09.00 – 10.00. Læs mere her: http://www.dr.dk/Regioner/Fyn/Sondagsholdet/


FOUR JACKS BESØGER "CAFE HACK"

Søndag 17. maj kan Stig og de 3 andre "Jacks" fra "Four Jacks" opleves i radioprogrammet "Café Hack" på P4. Stig Rossen, Keld Heick, Jesper Lohmann og Jesper Asholt vil være gæster hos Søren Dahl i tidsrummet 11.00 – 12.00. Læs mere her: http://www.cafehack.dk/radio.asp og http://www.dr.dk/P4/Programmer/CafeHack/

 

STIG I NY MUSICAL OPSÆTNING

Stig skal spille dommer Turpin i gyser musicalen ”Sweeney Todd”, der sættes op på Odense Teater næste år. Preben Christensen skal spille hovedrollen som den djævelske barber fra Fleet Street og Betty Glosted har rollen som Mrs. Lovett. I andre roller vil man bl.a. kunne opleve Mads Knarreborg og Kiki Brandt. Den stort anlagte musical sættes op af Stig Fogh Andersen. Der er premiere 28. april 2010. Billetsalget er netop startet for teatrets stjernekunder. Løssalg starter 15. september 2009. Læs mere her: http://www.billetnet.dk/checkout/selectPackages.php?id=2249


FLERE ”FOUR JACKS” TEATER KONCERTER

Den store succes fortsætter! ”Four Jacks” vender tilbage til Glassalen i Tivoli, København for tredje gang. Det sker i perioden 1. – 13. september 2009. Læs mere her: http://www.tivoli.dk/composite-6593.htm

 

JULE TURNEEN

Planlægningen af årets julekoncerter kører fortsat og turnéen omfatter nu 23 koncerter. Billetsalget er godt i gang flere steder. Hold øje med Stigs hjemmeside, hvor vi løbende opdaterer kalenderen. Se: http://www.stigrossen.dk/

 

Mange hilsner

Århus-BandenFour Jacks i Go'morgen Danmark, Landsturné med Four Jacks,  

Stig i Radio 100FM og Meyerheim m.m.

tirsdag den 14. april 2009

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

FOUR JACKS I GO’MORGEN DANMARK 16. APRIL

I forbindelse med repremieren på teaterkoncerten Four Jacks i Glassalen, Tivoli fredag 17. april, vil Stig og de 3 andre ”Jacks” være gæster i TV programmet Go’morgen Danmark torsdag 16. april. Vi kender endnu ikke det endelige tidspunkt, men det vil sandsynligvis være mellem kl. 08.00 – 09.00. Læs mere på: http://programmer.tv2.dk/go/morgenprogrammet/?menu

 

STIG ER GÆST PÅ RADIO 100FM

Torsdag den 16. april vil Stig også være gæst på Radio 100FM fra kl. 17-18. Læs mere på: http://radio100fm.dk/


STIG ER GÆST I TALKSHOWET ”MEYERHEIM”

Stig er gæst i Talkshowet Meyerheim onsdag 6. maj kl. 20.30. Programmet blev optaget 2. april. Talkshowet genudsendes som regel flere gange i løbet af ugen. Læs mere på: http://charlie.tv2.dk/

 

FOR JACKS PÅ LANDSTURNE

Efter 16 dage i Glassalen, Tivoli, drager teaterkoncerten ”Four Jacks” 1.maj på en længe ventet landsturné. Turnéen er nu oppe på 19 forestillinger landet rundt og der føjes stadig flere til. Turnéplanen kan ses på www.stigrossen.dk under Kalender.

 

VI KAN OGSÅ FORTÆLLE, AT:

Der nu er solgt mere end 10.000 billetter til forestillingen i Glassalen. Det er dog stadig muligt at få billetter til nogle af dagene.

Den forrygende DVD fra Four Jacks forestillingen selvfølgelig fortsat kan købes i shoppen www.stigrossenshop.dk

Vi også håber meget snart at kunne bringe en førstehåndsrapport om USA turnéen.

 

Mange hilsner

Århus-Banden


 

Julekonkurrencen, USA turnéen og Four Jacks på TV2 Charlie

søndag den 8. februar 2009

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

JULEUDFORDRINGEN!

Vi har passeret 1. februar og julekonkurrencen er nu lukket! Vi har modtaget rigtig mange spændende forslag fra jer, og til vores store og glædelige overraskelse, har vi også fået rigtig mange sangforslag i løbet af januar. Det har været en fornøjelse at læse jeres mange gode forslag og oplevelser i forbindelse julekoncerterne, så vi har nærmest været i julestemning i hele januar måned!

Juleudfordringen indbragte over 325 mails, og Stig har nu udtrukket følgende tre vindere:

 1. Pia Thorsen

2. Gitte Pedersen

3. Elvi Thrane

Vi sender et STORT til lykke til de heldige vindere som naturligvis har modtaget en mail med yderligere information.

 

ÆNDRINGER TIL USA TURNÉEN

USA turnéen starter om ganske få dage. Af praktiske årsager har Stig valgt at aflyse tre koncerter i midten af turné planen. Det betyder, at turnéen i realiteten er opdelt i to perioder og det giver Stig chancen for at vende hjem til Danmark og familien i en længere periode mellem koncerterne. Ændringerne kan ses på www.stigrossen.dk under Kalender.

 

FOUR JACKS PÅ TV2 CHARLIE

Programmet ”Top Charlie” har netop startet en ny sæson, og udsendelsen med Four Jacks, som blev optaget i oktober 2008, vil blive vist på kanalen TV2 Charlie 7. marts 2009.

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Ny Verdensborger, USA Tourné & Gallashow 

onsdag den 28. januar 2009

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

EN NY VERDENSBORGER

Det glæder os meget at fortælle, at Stig og Nina i dag d. 28.01.2009 er blevet forældre til en dejlig dreng . Både mor og barn har det godt.

 

USA TURNÉ

Stig er nu klar til USA turnéen, som han glæder sig rigtig meget til at komme i gang med. I kan finde detaljerede oplysninger om koncert byer og datoer på www.stigrossen.dk under kalender, hvor I også finder information om hvor der er billetsalg.

 

GALLA SHOW I ODENSE

Stig vil være at finde som solist i et stort gallashow med stjerneunderholdning, hvor han vil optræde sammen med Fynske JR’s Big Band. Showet finder sted i Odense Koncerthus lørdag den 4. april kl. 19.30, og man kan opleve andre kendte navne som ”På Slaget Tolv”, Bent Fabricius Bjerre og Trine Pallesen. Keld Heick vil være konferencier. Showet er arrangeret af modeforretningen Lis G. Læs mere om arrangementet her: http://lisg.dk/images/editor/Galla_net_9jan09.jpg

 

Mange hilsner

Århus-Banden

© Inge Sørensen 2022