Nyhedsmails 2005


2005


Nytårskoncerter i januar 2006 og næste års 

 julekoncert i København 

onsdag den 14. december 2005

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

Efter den omfattende julekoncert turné, burde Stig vel tage en pause, men nej, der er lagt op til gode koncertmuligheder allerede i januar.


NYTÅRSKONCERTER

Du kan opleve Stig og Lyngby-Tårbæk Brassband i Kulturhuset i Lyngby 8. januar 2006 kl. 14.00 og 16.00. Billetsalg via www.billetnet.dk

Oplev Stig, Kurt Ravn, Susanne Enemark og Simone ved Årets Nytårskoncert. Den finder sted i Ballerup Super Arena 12. januar2006 kl. 20.00. Billetterne kan købes via www.billetnet.dk.

Stig optræder i Vinderup 19. januar 2006 med Prinsens Musikkorps. 

Husk også koncerterne 21. januar 2006 i Lillebæltshallen, Middelfart og 22. januar i Gudmehallerne, Odense. Billetsalg via www.fyensbilletten.dk


Julekoncert 2006

Du kan allerede nu sikre dig billet til julekoncerten i Falkoner Salen i 2006, der er programsat til lørdag 9. december 2006. Billetsalget er startet www.billetnet.dk

 

Mange julehilsner

Århus-Banden

 

 

USA rapport fra Stig - "Klovn" igen - Juletræer tændes.. 

torsdag den 3. november 2005

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

Stig har sendt følgende til os:

Kære Nyhedsbrev-modtager,

Som lovet får I her en lille rapport fra min første Nordamerika-turné.

Jeg drog til Toronto den 27. september for at indlede det første af (forhåbentligt) mange koncert-fremstød i Canada og USA. Med mig havde jeg et seks-mands orkester under ledelse af Bob Ricketts. Vi blev modtaget med stor entusiasme overalt, og premieren i Toronto gik helt fantastisk!

Derefter drog vi til Detroit, hvor vi lavede to koncerter, som gik helt forrygende. Specielt koncerten i Macomb Center for the Performing Arts var en oplevelse helt udover det ædvanlige. Det var denne koncert, som BT anmeldte, og om end man kunne fristes til at tro, at det var os selv, der havde skrevet artiklen,

så vil jeg sige, at denne aften var nøjagtigt så magisk, som BTs journalist beskriver. De 1250 publikummer var mildest talt euforiske. Jeg har i hvert fald aldrig tidligere oplevet at få en spontan stående ovation midt i en koncert. Da jeg havde sunget Bring Him Home, rejste hele salen sig op og stod og klappede i 2-3 minutter, før vi kunne fortsætte med resten af programmet. Dette gjorde mig naturligvis både glad og stolt, og samtidig fortalte det mig, at min måde at performe på også falder i amerikanernes smag. Så det er jo dejlig oplevelse at have med i bagagen, når vi nu skal i gang med det lange, seje træk med at vinde de 52 stater og Canada én efter én.

Allerede omkring nytår drager jeg til USA, hvor jeg skal være gæstesolist i tre store koncerter i en koncert-række, som hedder ’Salute To Vienna’. Disse koncerter har kørt derovre i 7 år med kæmpe succes, og det er en stor ære – og en kæmpe chance for endnu bredere eksponering – at blive spurgt.

Jeg skal synge to sange, ’Dein Ist Mein Ganzes Herz’ og ’Bring Him Home’ akkompagneret af et symfoniorkester fra Wien. De endelige koncertdatoer kommer i kalenderen, lige så snart jeg har dem, men drejer sig om dagene lige omkring nytår, og koncert-byerne er Charlotte, Baltimore og Chicago.

Den samme promoter, som arrangerer disse koncerter – og som i øvrigt overværede koncerten i Toronto med stor begejstring – har foreslået, at jeg laver 12 koncerter derovre næste år.

Så der er gang i projektet, og vi er kommet rigtig godt fra start.

Tak for Jeres interesse. Jeg skal nok løbende holde Jer orienteret om hele ’The American Dream’-projektet.

De bedste hilsner

Stig Rossen

 

Derudover har vi følgende nye aktiviteter for ”vinter sæsonen”:

NY DATO FOR ”KLOVN”

Zentropa Film, som står bag produktionen ”Klovn”, beklager, at de har ændret på rækkefølgen af episoderne uden at melde det ud. Heldigvis er der stadig chance for at se den episode, som Stig er med i, for den vises nemlig nu på mandag 7. november kl. 22.20. Episoden hedder nu ”Irma-pigen”.

 

JULETRÆET TÆNDES I ROSKILDE

Stig er med når juletræet tændes i Roskilde. Han vil synge 3 julesange, og det sker 26. november kl. 16.30 på Stændertorvet, Fondens Bro i Roskilde. Man kan også opleve Roskilde Brandvæsen og Svogerslev Nisserne. Arrangør: Roskilde Stjernebutikker.

 

JULETRÆET TÆNDES I LØGSTØR

Og endnu et juletræ skal tændes i Løgstør med hjælp fra Stig. Her vil han også synge 3 julesange og det sker 27. november kl. 16.30.

 

EKSTRA JULEKONCERT I ÅLBORG

Julekoncerten i Ålborg 14. december er på det nærmeste udsolgt, så der er arrangeret en ekstra koncert 30. november 2005. Billetsalget er allerede startet www.billetnet.dk

 

ÅRETS SOLIST

Lyngby-Taarbæk Brass Band arrangerer for 9. år i træk koncert i Lyngby Kulturhus. De offentliggjorde i oktober, at deres valg som årets solist var faldet på Stig og i den anledning deltager han 8. januar 2006 i 2 koncerter kl. 14.00 og kl. 17.00. Billetterne vil kunne købes via www.billetnet.dk fra starten af december.

 

JULEKONCERT MED ODENSE POLITIORKESTER

Billetsalget til Julekoncerterne starter søndag d. 13. november kl. 9.00-11.00 i Odense Koncerthus's Foyer, og som sædvanlig må man nok være forberedt på at møde tidligt, hvis man vil sikre sig en billet. Der er 900 billetter i åbent salg, og hver person i køen kan maksimalt købe 4 billetter à 210 kr. Under billetsalget underholder Odense Politiorkester med god musik i Foyeren. Læs mere her: http://www.odensepolitiorkester.dk/koncerter/Julekoncerter2005.html#Billetsalg


NYTÅRSKONCERT I MIDDELFART

Lørdag d. 21. januar 2006 indbyder Middelfart Kommune igen til Nytårskoncert i Lillebæltshallen i Middelfart. Med Stig Rossen i spidsen og Preben Palsgård som konferencier, vil Odense Politiorkester, Mette Uhrnfeldt, Christoffer Brodersen og vokaltrioen D.E.M. sammen med et fantastisk lokalt kor præsentere et brag af musikalske lækkerier, der dækker et usædvanligt bredt spektrum af musikalske genrer. Der vil være noget for øjet og for øret, for hjertet og for latteren, nogle uforglemmelige timer sammen med store kunstnere og som altid et fantastisk publikum. Billetsalget starter den første weekend i december. Og traditionen tro bliver de 1350 billetter udsolgt som dug for morgensolen. http://www.odensepolitiorkester.dk/koncerter/Middelfart2006.html#Billetsalg

 

NYTÅRSKONCERT I GUDME 

Søndag d. 22. januar 2006 blændes der igen op for en forrygende Nytårskoncert i Gudmehallerne. Med Stig Rossen i spidsen og Preben Palsgård som konferencier, vil Odense Politiorkester, Mette Uhrnfeldt, Christoffer Brodersen og vokaltrioen D.E.M. sammen med et udvalgt kor præsentere et brag af musikalske lækkerier, der dækker et usædvanligt bredt spektrum af musikalske genrer. Der vil være noget for øjet og for øret, for hjertet og for latteren, nogle uforglemmelige timer sammen med store kunstnere og som altid et fantastisk publikum. Læs mere her: www.odensepolitiorkester.dk/koncerter/Gudme2006.html.

Billetter købes via www.fyensbilletten.dk

 

Mange hilsner 

Århus-Banden

 

 

Stig i "Grib Mikrofonen" og koncerter i Horsens og Grindsted 

torsdag den 13. oktober 2005

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

Stig er vel hjemme igen efter sin succesrige USA turné, og alt forløb rigtig godt. Vi forventer meget snart at bringe nyt fra Stig, hvor han vil afsløre lidt om de 6 koncerter ”Over There”.

 

I mellem tiden har vi lidt nyheder fra hjemmefronten:

STIG I TV2’s ”GRIB MIKROFONEN”

Stig er selvfølgelig en oplagt kandidat til at deltage i programmet ”Grib Mikrofonen”, og der er da også optaget en udsendelse, hvor han sammen med Simone skal kæmpe mod Etta og Simon (som vi ikke lige ved hvem er!). Denne udsendelse var oprindeligt programsat til sidst i november, men da TV2 barsler med en ny omgang ”Scenen er din”, som de vil gøre reklame for i efterårsferien, synes de, at det vil være oplagt at vise netop denne udgave af ”Grib Mikrofonen”. Datoen for dette program er derfor rykket frem til at blive vist på TV2 allerede lørdag 22. oktober kl. 20.00. 

 

TV – UDSENDELSEN ”KLOVN”

Der er tilsyneladende opstået usikkerhed omkring nummereringen af udsendelsen ”Klovn” på TV Zulu. I hvert fald har programmet med Stig titlen ”Pletfri” og skulle være nummer 17, og det er programsat til mandag 31. oktober. MEN udsendelsen på mandag har nr. 16, så vi opfordrer jer til at holde øje med programmet for en sikkerheds skyld. Vi vil også prøve at være opmærksomme på, hvad der sker.

 

KONCERT I GRINDSTED KULTURHUS

Stig giver koncert i Grindsted Gymnasiums festsal 8. november 2005 kl. 20.00. Billetsalget sker fra Jydske Sparekasse tlf. 75320811.

 

OPTRÆDEN I HORSENS

Stig og hans pianist giver koncert i Klosterkirken ”Vor Frelsers Kirke” i Horsens 10. november 2005 kl. 19.00. Billetprisen er 150 kr. og kan købes via Horsens Turistbureau, telefon 75 60 21 20 eller via e-mail info@visithorsens.dk

 

Mange hilsner 

Århus-Banden

 

 

Stig er gæst på Sky Radio men først om en uge 

torsdag den 15. september 2005

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

Vi skal lige gøre opmærksom på, at Stigs gæsteoptræden i programmet ”Go´eftermiddag” på Sky Radio, oprindeligt programsat til 16. september 2005 kl. 16.00 – 17.00, er blevet udsat til torsdag 22. september kl. 16.00 17.00.

Stig skal være med i den del af programmet som hedder ”Slut sætningen”.

 

Mange hilsner 

Århus-Banden

 

 

Gæst på Sky Radio, koncerter i Åbenrå og Fredericia, 

endnu en julekoncert o.m.a.

søndag den 11. september 2005

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

Inden Stig drager på turné i USA er der lige et par ting han skal nå! Og heldigvis er der også mange opgaver for ham, når han vender hjem igen! 

 

STIGS REJSEHOLD EPISODE GENUDSENDES 

Vær opmærksom på, at DR1 genudsender episode nr. 20 i morgen mandag den 12. september 2005 kl. 20.00. Det er den episode, hvor Stig spiller politimester! 

 

STIG GÆSTER SKY RADIO

Stig gæsteoptræder i programmet ”Slut sætningen” på Sky Radio 16. september 2005 kl. 16.00 – 17.00.

 

KONCERT AFLYST!

I forbindelse med Stigs USA turné skal vi desværre oplyse, at den planlagte koncert i Pittsburg 28. september 2005 er aflyst.

 

STØTTEKONCERT I FREDERICIA

Stig vil optræde til fordel for Christianskirken i Fredericia 9. november 2005 kl. 19.30. Målet er at indsamle midler til udsmykning af kirken – en glasmosaik af Bjørn Nørgaard til 3.1 mio. kr. Stjernekoncerten finder sted på Fredericia Teater og ved køb af en billet til koncerten loves der en oplevelse af de sjældne. Samtidig er du med til at bringe projektet over målstregen!

Stig vil øse af sit musical repertoire, og han vil være akkompagneret af sit eget orkester. Billetsalget starter i uge 38 og de kan købes via Middelfart Sparekasse på telefon 64 22 22 33, Fredericia Teater på telefon 75 92 25 00 eller via www.billetnet.dk.

 

SØNDERJYSK GALLAKONCERT I ÅBENRÅ

Billetsalget er netop startet for en gallakoncert i Åbenrå med Slesvigske Musikkorps og Trine Gadeberg. Koncerten finder sted 11. november kl. 20.00 i Sønderjyllandshallen. Billetprisen er 265,00 kr., og prisen inkl. middag er 415,00 kr. Koncerten arrangeres af SønderjyskE og billetter kan købes via www.billetbyen.dk.


ÅRETS GÆSTESOLIST PÅ JULEKONCERT TURNÉEN 2005

Traditionen tro byder Stig også i år på et bredt repertoire fra ind- og udland. Det er ultimativ jul der indhyller Stigs julekoncerter – og som Stig udtaler: ”Er man ikke i julestemning efter den her koncert, så …”!

Som mange ved, så er det vigtigt for Stig at introducere et nyt eller nyere navn i forbindelse med hans julekoncerter. I år skal vi opleve Trine Jepsen sammen med Stig og hans velkendte kor og orkester. Trine var en af de fire piger i Popstar-bandet Eye-Q og hun vandt Dansk Melodi Grand Prix i 1999 med sangen ”Denne Gang” sammen med Michael Teschl.

 

JULEKONCERT I ESBJERG 

Esbjerg er nu også med i juleturné programmet. Her kan Stig opleves 5. december kl. 20.00. Hold øje med vores hjemmeside, billetsalget starter snart.


NU STARTER BILLETSALGET FOR ALVOR! 

Vær opmærksom på, at billetsalget for Stigs mange jule-koncerter rundt i landet enten er startet eller de vil starte indenfor kort tid. I kan læse mere om julekoncertturnéen både i kalenderen på Stigs hjemmeside og på vores egen hjemmeside under ”Det sker!”.

 

 

KONCERT FLYTTET 

På grund af den store interesse har det været nødvendigt at flytte den traditionelle julekoncert i Svendborg 11. december 2005. Tidligere blev der afholdt 3 kirkekoncerter samme dag, men disse er nu slået sammen til én stor koncert som i år afvikles i Svendborg Idrætshal. 

 

Mange hilsner 

Århus-Banden

 

 

Vinderne, Tarzan 2, Stig i TV programmet "Klovn" m.m. 

tirsdag den 30. august 2005

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

VINDERNE AF JULEKONKURRENCEN

Stig har nu udtrukket de heldige vindere af vores konkurrence ”Jul i juli”. De 4 x 2 billetter til julekoncerten i Falkoner Salen 10. december blev vundet af:

Birte Henriksen, Uni S. Lauridsen, Kirsten Caroc, Maja Hollesen

Vi ønsker til lykke og rigtig god fornøjelse.


TARZAN 2 – OG 2 NYE SANGE MED STIG

Disney har netop udgivet tegnefilmen ”Tarzan 2” på video og dvd. Filmen er en efterfølger til den første film fra 1999 og denne nye udgivelse har også musik af Phil Collins. Stig lægger stemme til to af numrene på den danske udgave. Salget startede 24. august 2005.

 

STIG I TV PROGRAMMET ”KLOVN”

Stig gæster den nye komedie-serie ”Klovn” der kan ses på TV2 Zulu. Afsnittet hedder ”Pletfri”                                                           og vises 31. oktober 2005

 

I ØVRIGT KAN VI FORTÆLLE, 

at HCA Arrangementet i Den Sorte Diamant 23. august, hvor mange af de danske HCA ambassadører optrådte til fordel for fonden, indbragte over 550.000 kr. Showet havde i øvrigt et kongeligt præg, da Hans Højhed Prins Joachim var blandt publikum. Stemningen ser ud til at vende for fondet, med flere spændende projekter forude.. 

at rigtig mange nyhedsmailmodtagere havde valgt at tage turen til Fåborg for at høre foredraget ”Kys Rutinen” 24. august. Stig var meget glad for og positivt overrasket over den store interesse I viste hans foredrag.

at musikerne til Stigs turné i USA nu er fundet og aftalerne er på plads. Flere af Stigs egne musikere er desværre booket til anden side, så det bliver Bob Ricketts orkester der skal følge Stig på vej.

 

Mange hilsner 

Århus-Banden

 

 

Julekonkurrence, Stig på Bakken & en rettelse 

torsdag den 21. juli 2005

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

Vi har lidt nyt her i sommervarmen, og vi lægger stærkt ud med en julekonkurrence!!!! Jo, du læste rigtigt! Stig har opfordret os til at lave en julekonkurrence, for gevinsten er nemlig 4*2 billetter til julekoncerten i Falkonersalen, København 10. december 2005.

 

JULEKONKURRENCE

Som for tidligere konkurrencer vi har lavet, skal vi lige præcisere betingelserne: 

ANGÅENDE PRÆMIEN

Tidspunkt for koncerten: 10. december 2005 kl. 20.00.

Sted: Falkoner Salen, Falkoner Allé 9, 2000 København.

Yderlige betingelser: Præmien omfatter IKKE nogen form for transport til Falkoner Salen. Vinderne får billetterne tilsendt. 

Præmien kan kun benyttes på den præciserede dato og kan ikke byttes til kontanter.


Her kommer så konkurrencen: 

”JUL I JULI” - Find kodeordet!

Bogstavet foran de 13 rigtige svar danner et kodeord. Kodeordet skal mailes til Århus-Banden                                                           ved at besvare denne mail.

VI SKAL HAVE DIT SVAR SENEST MANDAG 15. AUGUST 2005 - God fornøjelse!

1. Stig giver julekoncert i Kolding hvert år. Hvad hedder kirken?

M. Mariakirken J. Brændkjærkirken K. Vor Frue Kirke 

2. Koncerten samler penge til byens laug. Det hedder?

A. Wise Mens Club R. Kolding Trappevaskerlaug U. Kolding Flisepudserlaug

3. I DR’s julekoncert 95 sang Stig duetten: ”Love Oh Love”. Med hvem?

A. Rikke Mølgård L. Sissel Kjörkeby N. Trine Gadebjerg

4. Hvem har Stig ikke haft som gæstestjerne ved en julekoncert?

E. Etta Cameron D. Jesper Lundgård V. James Sampson 

5. Publikum synger en salme sammen med Stig ved alle julekoncerter. Hvilken?

K. Dejlig er Jorden L. Dejlig er den himmelblå E. Glade Jul

6. Hvilken af Rossen & Rønnow`s musicals havde ikke premiere i julemåneden?

E. Chess L. Les Misérables O. Copacabana

7. Hvor mange numre er der på første udgave af ”Julelys”?

T. 10 G. 12 N. 11

8. Hvem sang Stig duet med i bonusnummeret på anden udgave af ” Julelys”?

R.Trine Gadebjerg A . Lene Siel C. Christina Undhjem

9. Hvem har skrevet den danske tekst til ”I den Kolde Vinter”?

O. Johannes Møllehave V. Steffen Brandt E. Erling Møllehave

10. I 2003 sang Stig ”Lille Messias”. Møllehave har lavet teksten. Hvem har skrevet melodien?

R. Anne Linnet L. Sebastian E. Tore Aas

11. Stig har haft et ABBA nummer på sit julekoncertrepertoire. Hvilket?

R. Thank You For the Music T. Happy New Year D. I Have A Dream

12. Stigs søn Lucas er en rigtig julegave. Hvilket år er han født?

I. 2000 N. 2002 E. 2001 

13. Hvilket år udkom ”Julelys” (første udgave)?

E. 1997 R. 1998 S. 1999 

Stig vil udtrække de heldige vindere blandt de rigtige svar. Vi påregner at bringe navnene på de heldige vindere 22. august på vores hjemmeside. Vinderne får naturligvis direkte besked.

 

STIG PÅ BAKKEN

Stig vil optræde på Bakken nord for København søndag 14. august kl. 14.00. Anledningen er Disneys udgivelse af DVD filmen Tarzan II.

 

RETTELSE

I vores nyhedsmail af 3. juli 2005 skrev vi, at foredraget ”Kys Rutinen” i Faaborg begyndte kl. 19.30. Dette er en fejl. Foredraget starter allerede kl. 18.00, det slutter ca. kl. 21.15, og der er inkluderet et let traktement i prisen. Vi beklager fejlen.

 

Husk nu! Sidste frist for deltagelse i julekonkurrencen er 15. august 2005.

 

Mange hilsner 

Århus-Banden

 

 

HCA Velgørenhedsshow, foredrag, endnu en julekoncert m.m. 

søndag den 3. juli 2005

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

HCA VELGØRENHEDSSHOW

I kraft af titlen som H C. Andersen Ambassadør, skal Stig deltage i et velgørenhedsshow på Det Kongelige Bibliotek/Den Sorte Diamant i København 23. august 2005. De danske ambassadører fra kultur og sportsverdenen vil optræde gratis til fordel HCA-abc Fonden, der har til formål at bekæmpe analfabetismen. Billetter kan købes via www.billetnet.dk/ Læs mere på www.andersenabc.org/

 

FOREDRAG I FÅBORG

Stig holder sit foredrag ”Kys rutinen” på Helios Teatret i Faaborg 24. august kl. 18.00. Junior Chambers står bag arrangementet. Billetter kan købes via Helios Teatret på tlf. 62610685 – Pris kr. 150,00 incl. lidt mad.

 

JULEKONCERT I FREDERIKSHAVN

Toppen af Jylland får nu også mulighed for at opleve årets julekoncert. Stig kan opleves på Arena Nord i Frederikshavn 1. december 2005. Billetsalget er endnu ikke startet, men hold øje med vores hjemmeside.

 

LIDT AF HVERT!

B.T. har bragt flere artikler om Stig i den sidste tid. 28. juni skrev de om HCA velgørenhedsshowet for HCA Fonden 23. august og 30. juni bragte de en artikel om de planlagte koncerter i USA til efteråret.

Tidsskriftet ”Erhvervs Focus Århus – Business 2 business”, der udgives af Uponit Communication, havde i deres juni/juli udgave en artikel med Stig der hed ”Succes er livsglæde”.

5. juni 2005 skrev vi, at Stig skulle deltage i golfturneringen ”Stjernegolf” til fordel for Rigshospitalets Børneprogram. I den forbindelse kan vi fortælle, at Stig, efter en udfordrende generalprøve om fredagen, blev nummer 3 i Holdkampen lørdag sammen Lars Herlov og Joakim Knop. Derudover blev Stig også topscorer for sit hold. Godt gået, Stig!

 

Fortsat god sommer.

 

Mange hilsner 

Århus-Banden

 

 

Stjernegolf, Sommer- og julekoncerter, musical i 2006 m.m. 

søndag den 5. juni 2005

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

LIDT EKSTRA NYT OM KONCERTEN I SKÆLSKØR SKOV 12. JUNI 2005

Organist Lars Jørgensen har oplyst, at Stig og Trine Gadeberg bl.a. vil synge numre fra musicalen ”Manden med Jernmasken” som han har skrevet sammen med Gitte Broksø. Alle sangere vil blive akkompagneret af et 24 mands orkester, som i øvrigt også var med da musicalen blev opført i Skælskør sidste år. I alt vil der blive sunget godt tyve sange, alle highlights fra diverse musicals.

 

STJERNEGOLF TIL FORDEL FOR RIGSHOSPITALETS BØRNEPROGRAM

Stig kaster sig nu også ud i golfens svære kunst og han vil være aktiv deltager 18. juni 2005, hvor den selvejende institution Stjernegolf har samlet nogle af landets største stjerner, det gælder såvel sportsstjerner, skuespiller, komikere som politikere m.fl., til et velgørenhedsarrangement til fordel for Rigshospitalets børneprogram (RBP). Arrangementet foregår i Odense Eventyr Golfklub fra kl. 11.30 og billetprisen er 70 kr. plus gebyr. Billetter kan købes via www.billetlugen.dk. Læs mere på www.stjernegolf.dk.

 

VALDEMARS SOMMER SLOTSKONCERT

Stig optræder i slotsparken ved Valdemar Slot på Tåsinge 6. august 2005 fra kl. 15.00. Hans gæstestjerne er endnu engang Simone (kendt fra ”Scenen er din” 2004). Der er adgang til parken fra kl. 12.00. Læs mere på www.sydfynsbilletten.dk, hvor billetter også købes.

 

VALLENSBÆK GADEKÆRSKONCERT

Stig er gæst ved Vallensbæks årlige gadekærskoncert. Koncerten finder sted 25. august fra kl. 18.00. Vallensbæk Koret vil varme op og de kan også opleves som backup for Stig. Organist og korleder er Vallensbæk kirkes organist Lars Jørgensen. Koncerten foregår udendørs og der er gratis adgang. Der vil være opstillet borde og bænke, og være salg af øl og vand.

Læs mere på www.vallensbaekkirke.dk. 

 

EKSTRA JULEKONCERTER 

Følgende koncerter er tilføjet i Stigs efterhånden omfangsrige juleprogram:

2. december 2005 – Årup Fritidscenter, Årup

11. december 2005 – Svendborg Kirke, Svendborg

Billetsalget er endnu ikke startet, men hold øje med vores hjemmeside, som opdateres jævnligt.

 

MUSICAL ”KÆRLIGHEDENS FARVE”

Odense Teater opfører musicalen ”Kærlighedens Farve” fra 4. maj til 14. juni 2006. Musikken er skrevet af Sebastian og Stig har en af hovedrollerne. Læs mere på www.odenseteater.dk under punktet ”Aktuelt” eller under repertoire. Billetterne forventes i løssalg ca. 2 måneder før start.

 

SALG AF CD’EN ”THIS IS THE MOMENT”

Vi kan fortælle, at Stig har tegnet kontrakt med distributører i både Taiwan og Sydafrika, hvor det nu bliver muligt at købe hans seneste CD og DVD ”This Is the Moment”.

 

EN LILLE ”HILSEN” FRA DR OG RADIOUNDERHOLDNINGSORKESTRET

Var du så heldig at have billet til koncerterne i Falkoner Salen i april eller er du blot nysgerrig, så følg dette link, hvor du kan se eller genopleve en lille bid fra en stor aften www.ruo.dk/musikalskhilsen/stig/

I ønskes en rigtig god sommer.

 

Mange hilsner 

Århus-Banden

 

 

Musicalkoncert i Skælskør - tourplan for USA - julekoncert i Randers 

torsdag den 28. april 2005

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

Vi har nye oplysninger fra Stigs aktive kalender.

 

MUSICALKONCERT I SKÆLSKØR LYSTSKOV

12. juni 2005 kl. 14.00 vil Stig og Trine Gadeberg optræde i Skælskør Lystskov sammen med et større orkester bestående af professionelle og elever fra Skælskør Musikskole, samt voksenkoret og børnekoret. De vil synge og spille numre fra berømte musicals og vi har hørt, at der vil være en del overraskelser. Der er adgang til området fra kl. 13.00 og koncerten vil var ca. 2½ time. Indgang sker via Slagelsevej, Skælskør og man kan både stå og sidde på plænen. Man er velkommen til at medbringe tæppe/stole. Der er også reserveret 180 siddepladser ved borde til ældre. Børn under 12 har gratis afgang.

Koncerten er arrangeret af Skælskør Musikskoles Støtteforening. Billetter kan købes via www.billetbyen.dk eller på telefon nummer 58 19 16 26.

 

TOURPLAN FOR USA!

Stig’s turné planer ser indtil videre således ud:

24. september 2005 Maryland - Gordon Center for the Arts

25. september 2005 Atlanta – Chastaine Amphitheatre

28. september 2005 Toronto - George Weston Recital Hall

29. september 2005 Pittsburg - In studio

30. september 2005 Detroit - Macomb Centre for the performing Arts

1. oktober 2005 Indianapolis - Pike Performing Arts Centre

3. oktober 2005 Portland - Kaul Auditorium Reed College Campus 

 

JULEKONCERT I RANDERS

Aftalen med Værket i Randers er nu på plads og dermed kan der tilføjes endnu en koncert til Stigs juleturné. Koncerten finder sted lørdag 17. december kl. 20.00. Billetsalget er endnu ikke startet, men hold øje med ”Det sker” på vores hjemmeside.

 

JULEKONCERT I ÅRHUS

Billetsalget til julekoncerten i Musikhuset Århus er startet tlf. 89 40 40 40 www.musikhusetaarhus.dk 

 

Mange hilsner 

Århus-Banden

 

 

Stig i Go'morgen Danmark d.15.04.05 

onsdag den 13. april 2005

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

STIG OG TRINE I TV2 PROGRAMMET ”GO’MORGEN DANMARK” 

Hold øje med Go’morgen Danmark fredag 15. april fra kl. 07.00 – 09.00, for her vil Stig og Trine Gadeberg dukke op, synge en sang og snakke om velgørenhedskoncerten i Vejle på søndag.

 

Koncerten  “This Is The Moment – Greatest Hits” 22. OG 23. April 2005

Stig har løftet sløret lidt for programmet 22. og 23. april i Falkoner Salen, København. Han fortæller, at første sæt vil indeholde alt det bedste fra koncerten i Tivoli i maj sidste år. Vi bliver præsenteret for hans unge gæst Simone i 2. sæt, som også vil omfatte flere Disney numre og udvalgte Melodi Grand Prix numre i anledning af 50 års jubilæet for dette program.

 

Mange hilsner 

Århus-Banden


 

Hilsen fra Stig, velgørenhedskoncert i Vejle samt konkurrencen 

onsdag den 6. april 2005

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

Som lovet har Stig lige sendt os alle et par ord om turen til USA.

I'M BACK!

Jeg er netop vendt hjem efter tre uger i USA, hvor jeg besøgte 11 PBS-stationer på 13 dage. (Så vi fik fløjet lidt!) Interessen for Tivoli-koncerten har været ganske overvældende, og vi har allerede nu fået mange fantastiske tilbagemeldinger fra de forskellige stationer, som har vist programmet i løbet af marts måned. Den foreløbige melding går på, at programmet er blevet set af mindst 50% af de potentielle seere, som de visende stationer dækker, hvilket vil sige, at i hvert fald 30 millioner amerikanere og canadiere nu er bekendt med en dansker ved navn Stig Rossen. Meget god start for en (i nordamerika) helt ukendt sanger fra Østfyn, ikke? Derudover har vi fået bekræftet, at jeg skal give omkring 10 koncerter derovre til efteråret, nærmere bestemt sidste uge i september og første uge i oktober. Så den amerikanske drøm er stadig i live og forhåbentligt godt på vej til at blive en                                                           realitet. Men udover det rent arbejdsmæssige, så havde Nina, Lucas og jeg en helt forrygende tur. På trods af vores hektiske program, så nåede vi at besøge Niagara Falls, Det Nationale Akvarium (med et helt forrygende delfin-show) og Space Needle i Seattle. Vi var også så heldige at opleve et vaskeægte rodeo i Houston, Texas. Så det var en travl, men dejlig tur til staterne. Jeg skal ikke lægge skjul på, at jeg glæder mig helt vildt til at skulle over og fyre den af i Guds eget land om et halvt års tid. Jeg håber stadig, at det vil være muligt at tage mit eget band med derover, men jeg er i hvert fald nødt til at tage mine tre korpiger fra Tivoli med - dem var alle fuldstændigt betagede af.

Tak for din interesse. Jeg håber, du fortsat vil gøre brug af dette nyhedsbrev, og jeg skal nok løbende holde dig orienteret om udviklingen i det store USA-fremstød.

De bedste hilsner

Stig Rossen

 

Velgørenhedskoncert til fordel for AIDSRAMTE GADEBØRN I MALAWI

Lad os hjælpe Stig og Trine Gadeberg!!

Som vi skrev i vores nyhedsmail 6. marts 2005, så er her chancen for at opleve en kanon koncert og samtidig hjælpe Stig og Trine med at støtte et rigtig godt formål. Koncerten er resultatet af deres flotte gave til STØT ASIEN projektet i starten af januar og den fortjener vores support. Det er en gestus som bør give et overvældende resultat på bundlinien og rette fokus på gadebørnene i Malawi.

Velgørenhedskoncerten løber af stablen i Vejle Musikteater 17. april kl. 20.00 og det er stadig                                                           muligt at få gode billetter, hvis I skynder jer.

Billetter kan købes via Billetnet på tlf. 70 15 65 65, www.billetnet.dk eller Vejle Musikteater, telefon 79 43 20 30. Læs mere om projektet på www.lytogstot.dk

 

KONKURRENCEN!

Så er vinderen af vores konkurrence fundet!! Stig havde fornøjelsen at udtrække lykkenummeret da han var i Århus 5. april 2005! 

Det korrekte svar på opgaven var AMBASSADØR og den heldige vinder blev Bente Jensen fra Ølstykke.

 

Mange hilsner 

Århus-Banden

 

 

Konkurrence

fredag den 25. marts 2005

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

DR1 og RadioUnderholdningsOrkestret har givet Stigs nyhedsliste et rigtig flot tilbud i forbindelse med koncerten, der afvikles i København den 23. april, og vi har selvfølgelig sagt ja tak! 

DR1 og RUO har nemlig opfordret os til at arrangere en konkurrence, og præmien består af 2 billetter til koncerten den 23/4 med Stig, RadioUnderholdningsOrkestret og gæsteoptræden af Simone. Den heldige vinder får også CDén ”This Is The Moment” og et koncertprogram, begge dele signeret af Stig.

 

ANGÅENDE PRÆMIEN

Tidspunkt for koncerten:   23. april 2005 kl. 20.00.

Sted:                            Falkoner Salen, Falkoner Allé 9, 2000 København.

Yderlige betingelser:Præmien omfatter IKKE nogen form for transport til Falkoner Salen. 

Vinderen skal selv afhente billetter m.m. ved Falkoner Salens billetkontor på koncert dagen. Præmien kan kun benyttes på den præciserede dato og kan ikke byttes til kontanter.

 

Stig vil udtrække den heldige vinder blandt de rigtige svar. Vi påregner at bringe navnet på den heldige vinder 6. april på vores hjemmeside. Vinderen får naturligvis også direkte besked.

 

Her følger så:

KONKURRENCEN: FIND KODEORDET!

 

De ti rigtige svar danner et kodeord. Kodeordet skal mailes til Århus-Banden ved at besvare denne mail. 

VI SKAL HAVE DIT SVAR SENEST MANDAG 4. APRIL KL. 16.00.

 

1.___Hvilket år deltog Stig i dansk Melodi Grand Prix?

_____M: 1986_______________A: 1988_______________G: 1990

 

2.___Hvor mange musicals producerede Rossen og Rønnow?

_____M: 3 _________________H: 4 _________________ I: 2

 

3.___Hvilken sang er skrevet af Stig Rossen?

_____T: Vincent____________S: The Rose_____________B: Nostalgia

 

4. Hvor mange gange har Stig spillet Jean Valjean?

_____H: Ca. 1000__________ A: Ca. 1500_____________E: Ca. 1200

 

5.___Hvad hedder Stigs kone?

_____S: Nina______________R: Lone______________M: Gurli

 

6.___Hvor blev koncerten “This Is the Moment” optaget?

___A: Musikhuset Århus___S: Tivolis Koncertsa____H: Vejle Musikteater

 

7.___Hvem har Stig IKKE sunget duet med?

_____A: Celine Dion_______T: Emma Kershaw_______B: Trine Gadeberg

 

8.___Hvad hedder Stigs jule-CD?

_____L: En Stjerne skinner_____D: Julelys_________R: Lille Messias

 

9.___Hvilken Disney-film har Stig lagt dansk stemme til?

_____B: Bambi______________E: Snehvide___________Ø: Mulan

 

10.__Hvilken farve har Stigs julekoncert-vest?

_____P: Rød________________R: Gul_______________S: Grøn 

  

HUSK NU, SIDSTE FRIST ER MANDAG 4. APRIL 2005 KL. 16.00.


Vi glæder os til at høre fra jer…

 

Mange hilsner 

Århus-BandenHerregaardskoncert, koncert i Skælskør 

og endnu en julekoncert i salg 

tirsdag den 22. marts 2005

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

HERREGAARDSKONCERT PÅ LYNDERUPGAARD

Vi har netop fået oplyst, at Stig skal optræde ved årets herregaardskoncert på Lynderupgaard ved Viborg. Koncerten finder sted 21. august 2005, og Stig skal optræde i 2 x 40 minutter sammen med Susanne Elmark og Aaalborg Symfoniorkester. Arrangementet byder også på Kirsten Siggaard, På Slaget 12 og Erik Grip med flere. Læs mere på www.herregaardskoncert.dk. Billetter kan købes fra Tinghallen Viborg, telefon 86 62 62 65, Skivehallerne, telefon 97 52 34 44 og Sparekassen Skals,Klejtrup, Møldrup, Aalestrup. Billetsalget er startet. 

 

KONCERT I SKÆLSKØR LYSTSKOV

12. juni vil Stig optræde i Skælskør Lystskov sammen med Trine Gadeberg. Koncerten er arrangeret af Skælskør Musikskole og finder sted dagen efter ”Rodirocken” arrangementet, hvis arrangører velvilligt har stillet scenen til rådighed. Skolen leverer også selv musikere og kor til koncerten med Stig og Trine. Billetsalget er endnu ikke startet. Hold øje med ”Det Sker” på vores hjemmeside.

 

JULEKONCERT I FREDERIKSBORGCENTRET, HILLERØD

Årets juleturné er udvidet med en koncert i Frederiksborgcentret, Hillerød 9. december kl. 20.00. Billetterne sælges via Billetnet på telefon 70 15 65 65 eller www.billetnet.dk Billetsalget er startet.


Vi kan i øvrigt fortælle, at turen til USA er gået rigtig godt. Udsendelserne har resulteret i rigtig mange penge og billetsalget til efterårets koncerter går også rigtig godt. Vi vil udsende en oversigt over efterårets koncerter i USA så hurtigt som muligt.

Stig holder en velfortjent ferie med familien i øjeblikket, men han har lovet os et fyldigt referat fra turen så snart han er hjemme igen.

 

Mange hilsner 

Århus-Banden

 

 

Auktionskoncert til fordel for Afrika 

søndag den 6. marts 2005

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

Koncerten, som Stig og Trine Gadeberg forærede til det omfattende Støt Asien projekt i januar, blev købt af direktøren for firmaet Medical Marketing Carsten Wærn, som også er formand for hjælpeorganisationen ADRA’s erhvervsklub. Han foreslog Trine og Stig, at koncerten blev brugt som en velgørenhedskoncert til fordel for AIDS ramte gadebørn i Malawi, Afrika. Målet er at skaffe en kvart million kroner. Forslaget faldt naturligvis i god jord hos både Trine og Stig, som begge jævnligt engagerer sig i velgørende arbejde. Der loves et brag af en koncert, og den afholdes på Vejle Musikteater søndag 17. april 2005 kl. 20.00.

Vi har fået oplyst, at det er muligt at købe VIP billetter til koncerten til en pris af 1.495,- kr. stykket. Denne billet omfatter udover koncerten, en tre retters menu med drikkevarer, arrangementet i pausen med forfriskning og snacks, 1 stk. signeret CD (seneste) af Stig og 1 stk. af Trines. Desuden vil Stig og Trine medvirke og informere om, hvad pengene skal bruges til og der er mulighed for at få sit logo med i programmet. Der udbydes kun 100 billetter af denne type.

Billetter kan købes via Billetnet på tlf. 70 15 65 65, www.billetnet.dk eller Vejle Musikteater, telefon 79 43 20 30. Læs mere om projektet på www.lytogstos.dk, www.adra.dk og www.adrabusinessclub.dk


Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Optræden i USA og datoer for julekoncerter

fredag den 4. marts 2005

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

Vi har nu fået oplysninger om Stigs rundrejse i USA. Julekoncert turnéen i Danmark er også ved at være færdig aftalt.

 

DESTINATIONER I USA – PBS STATION TOUR

Stig er nu på vej til USA og han vil optræde i følgende byer de næste dage:

5. marts kl. 19:30 WPBA Atlanta, Georgia

6. marts kl. 20:00 WTWS, Detroit, Michigan

7. marts kl. 20:00 WUNC, Raleigh Durham, North Carolina

9. marts kl. 20:00 WQED, Pittsburgh, Pennsylvania

10. marts kl. 20:00 WNED, Buffalo, NY/Toronto

11. marts kl. 21:30 VPT, Burlington, Vermont 

12. marts kl. 16:30 WHYY, Philadelphia, New Jersey 

13. marts kl. 18:00 MPT, Baltimore, Maryland

14. marts kl. 20:00 WFYI, Indianapolis, Indiana

15. marts kl. ??:?? KETC, St. Louis, Missouri

16. marts kl. 19:00 KUHT, Houston, Texas

17. marts kl. 20:00 OPB, Portland, Oregon

Udsendelserne vil også blive vist på mange andre stationer, men her vil Stig dog ikke være i studiet. Der kan søges efter oplysninger om programmerne på http://www.pbs.org/tvschedules/

 

DATOER FOR JULEKONCERTER

Vi har også fået følgende oplysninger om årets danske julekoncerter:

7. december - Ringsted Teater og Kongrescenter (billetsalget er startet).

10. december - Falkonersalen, København

18. december - Brændkjærkirken, Kolding

 

Følgende koncerter er fastlagt, men endnu ikke sat til salg.

13. december – Århus

14. december – Aalborg

15. december – Silkeborg

16. december – Vejle

17. december – Randers

19. december – Vejen

 

 

STIG OG RADIO UNDERHOLDNINGSORKESTRETS KONCERTER I APRIL

Det er stadig enkelte billetter tilbage til koncerten ”This Is The Moment – Greatest Hits” i Falconer Salen 22. april. Til koncerten 23. april er der endnu gode pladser tilbage oplyser Radio Underholdnings Orkestrets markedsafdeling. Gå ikke glip af denne koncert der også vil omfatte danske grand prix sange, og hvor Stig vil optræde med Simone, en af de helt nye fremstormende stjerner på den danske musikhimmel.


Mange hilsner

Århus-Banden

 


Stig i TV Charlie, H.C. Andersen ambassadørtitel, USA o.m.a.

tirsdag den 8. februar 2005


Kære Nyhedsmail-modtager,

 

Så er vi tilbage med flere nyheder om Stig og hans mange aktiviteter og der lægges stærkt ud her i februar måned:

 

Gæst i programmet ”Charlie får gæster”

Stig er gæst i den røde sofa for en snak med Søren Dahl på lørdag 19. februar 2005 kl. 21.25 på TV Charlie. TV2 skriver på deres hjemmeside om programmet, at ”Stig er i bedre form end nogensinde – og med en stemme, der kan det hele. Der bliver tid til en rigtig god snak, og mon ikke det hele munder ud i en forrygende sang?”. Læs mere på http://charlie.tv2.dk


Udnævnelse til H. C. Andersen ambassadør

2. marts kl. 13.00 er tidspunktet, hvor Stig modtager udnævnelsen som H. C. Andersen ambassadør. Stig modtager den ærefulde titel ved et pressemøde på Post- og Telemuseet, Købmagergade i København. Læs mere om ambassadørtitlen på www.hca2005.dk og www.visitdenmark.com 

 

Tivoli koncerten på satellit tv

Den internationale koncert der blev optaget i Tivolis koncertsal 2. maj 2004 vil blive vist på satellitkanalen Euro1080-Premium High Definition Television søndag 20. februar kl. 20.00 og mandag 21. februar kl. 16.00. Se programoversigten her: http://www.hd-1.tv/default.aspx?page=/dynamic/programgrid.aspx


USA

Tidspunktet hvor koncerten fra Tivoli skal stå sin prøve i USA nærmer sig hastigt og Stig tager til USA 3. marts, hvor der venter ham et stramt program. I forbindelse med, at koncerten bliver vist på mange forskellige PBS tv stationer, vil Stig også være gæst i direkte programmer. Der er indtil videre planlagt live optræden i mere end 12 forskellige stater og vi vil bringe den endelige programoversigt så hurtigt som muligt.

 

Løvenborg koncert

Stig vil optræde på Løvenborg Slot på Sjælland igen denne sommer. Koncerten finder sted søndag 7. august og denne gang er Bich Quang med som gæst. Læs mere om Løvenborg Koncerten på http://www.loevenborg.dk og www.weihe-event.dk. Billetter kan købes via www.billetnet.dk telefon 70 15 65 65 eller via www.nvsbilletten.dk telefon 59 44 00 85. Arrangøren oplyser, at billetsalget starter i uge 8 og der er rabat ved køb før 1. april.

 

Melodi Grand Prix programserie på DR

Danmarks Radio er i øjeblikket ved at producere en serie på 8 udsendelser om det danske og internationale melodi grand prix og her vil der være indslag om Stig i udsendelse nummer 2 og 8. Vi vender tilbage når vi ved lidt mere om denne serie og de planlagte udsendelsestidspunkter.

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

"Stand-in" for Kurt Ravn, Elvis koncert i Randers 

og auktion Støt Asien

onsdag den 12. januar 2005

 

Kære nyhedsmail modtager,


Vi ønsker godt nytår.


Nytårskoncerter med Slesvigske Musikkorps

Kurt Ravn lider stadig under eftervirkningerne fra tsunamien i øst Asien og han har derfor bedt Stig om at overtage opgaven som gæstesolist sammen med Pernille Schrøder ved 3 nytårskoncerter med Slesvigske Musikkorps. Nytårskoncerterne finder sted i Harmonien, Haderslev. Første koncert var allerede i dag onsdag 12. januar og Stig har ligeledes påtaget sig opgaven 13. og 14. januar. Arrangementerne er udsolgt, men eventuel henvendelse kan se på telefon 74 52 52 37.

 

Elvis koncert i Randers

Værket i Randers har nu offentliggjort, at de også har arrangementet "Elvis: From Memphis to Denmark" på programmet med Stig som solist. Koncerten er programsat til 2. april 2005. Læs mere på www.vaerket.dk

 

Auktion Støt Asien

En 45 minutters koncert med Stig og Trine Gadeberg, der blev auktioneret bort i forbindelse med indsamlingsprojektet "Støt Asien" lørdag 8. januar, gik til den flotte pris af 62.000 kr. plus salær. Stig og Trine vil optræde gratis og den heldige køber kan blot bestemme tid og sted. Så vidt vides blev koncerten købt af et event bureau i København området. 


Mange hilsner

Århus Banden

© Inge Sørensen 2022