Nyhedsmails 2004


2004_01_09_LesMis_0017


Nyt tidspunkt for TV2's Årskavalkade! 

onsdag den 29. december 2004

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

Ja, med så mange forskellige kavalkader for året der næsten er gået, så skal det jo gå galt!! TV2 valgte 26. december at fokusere på det politiske tilbageblik, så vi måtte spejde forgæves efter Stig!! Vi har nu fået oplyst, at det lovede indslag med Stig vil blive vist på torsdag 30. december kl. 20.00 i "TV2 004: Året på TV2”. 


Mange hilsner og GODT NYTÅR!

Århus-Banden

 

Julekoncert på TV2 Nord - TV2's årskavalkade

onsdag den 22. december 2004

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

Vi har endnu et par overraskelser i ærmet i år! 

JULEKONCERT PÅ TV2 NORD

Til glæde for vores medlemmer i det nordjyske, optog TV2 Nord Stig’s julekoncert i Frederikshavn. Koncerten eller uddrag af den vil blive vist på TV2 Nord 27. december fra kl. 11.00.

 

TV2’S ÅRSKAVALKADE 

Stig vil være gæst i TV2’s Årskavalkade, der bliver vist 26. december fra kl. 21.15.


FANS EFTERLYSES! 

Nogle vil måske have set den efterlysning, der dukkede op på vores debatside 21. december. Journalist Stine Ellerbæk fra Rundfunk søger en unge/yngre fan til at deltage i en studieoptagelse i uge 2. Emnet er ”Stjerner og fans”. Er du interesseret kan du kontakte Stine via sel@koncern.dk

eller telefon 35 86 41 74.


Mange julehilsner

Århus-Banden

 

 Elvis Presley Show

lørdag den 18. december 2004

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

Vi har endnu en lille nyhed inden vi forlader 2004 og tager hul på, hvad der uden tvivl bliver et kanonspændende 2005.


FROM MEMPHIS TO DENMARK - ELVIS PRESLEY SHOW

Med Elvis legendariske Memphis Sessions Band og det originale kor The Sweet Inspiration Elvis oplever i slutningen af 1960erne en kunstnerisk renæssance og sit store comeback. I starten af 1969 gik Elvis i studiet igen efter mange års pause, hvor filmindustrien lagde beslag på ham. Han valgte at indspille i Memphis. Disse indspilninger blev historiske og lancerede en helt ny lyd og stemning i numrene. Og da From Elvis In Memphis-albummet blev udgivet, var kritikerne begejstrede.

Indspilningerne fra disse Memphis sessions indeholdt bl.a. klassikerne Suspicious Minds, Dont Cry Daddy, In The Ghetto, Kentucky Rain, for blot at nævne nogle få.

Det er en helt særlig fornøjelse at kunne præsentere de pågældende musikere fra de berømte indspilninger i Memphis, samt sangene fra samme under titlen FROM MEMPHIS TO DENMARK. Orkestret er The Memphis Sessions Band, som får opbakning af Elvis´originale korsangerinder,

The Sweet Inspirations. Til at fortolke sangene vil bl.a. være Steen Jørgensen fra Sort Sol, Bobo Moreno og Stephen Ackles fra Norge, som alle er gengangere fra den forrige turné, Aloha In Denmark. 

Stig Rossen vil stå på scenen i dette prominente selskab. 

Dette show vil turnere til foreløbigt 5 byer i Danmark og Stig er med følgende steder og datoer:

4 og 5. april 2005 i Musikhuset Århus www.musikhusetaarhus.dk tlf. 89404040 

7. april 2005 i Musikhuset Esbjerg www.billetnet.dk tlf. 70156565 

8. april 2005 i Musikteatret i Vejle Billetsalget er endnu ikke startet. Hold øje med www.billetnet.dk 

 

PROBLEMER MED RESERVATION AF BILLETTER TIL NÆSTE ÅRS JULEKONCERT

Vi har erfaret, at flere havde problemer med at reservere billetter til Stigs julekoncert i 2005 og det beklager vi. Vores oplysninger var korrekte, men vi har efterfølgende fået oplyst, at www.billetnet.dk havde problemer med indførsel af et nyt edb-system og det var årsagen til, at billetsalget blev startet senere end aftalt.


Til sidst vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Vi sender en stor tak til alle for jeres super gode support i året der er gået.

 

Mange julehilsner

Århus-Banden

 

Slotskoncert med Elaine Paige og julekoncert 2005 

lørdag den 4. december 2004

 

Kære Nyhedsmail modtager,

 

Romantisk slotskoncert i H. C. Andersens tegn

Mandag 6. december starter billetsalget til, hvad der må blive et brag af en slotskoncert. Der er tale om et arrangement på Lykkesholm Slot lørdag 11. juni 2005, hvor Stig vil optræde sammen med musical stjernen Elaine Paige og et 11-mandsorkester. Gallakoncerten er programsat til at vare fra kl. 19.30 - 22.00 ca. Arrangør: JVB.

Læs mere om hele dagens program på www.slotskoncert.dk og www.jvb.dk


Julekoncert 2005 

Du kan allerede nu sikre dig billet til julekoncerten i Falkoner Salen i 2005, der er programsat til lørdag 10. december 2004. Billetsalget til denne koncert starter mandag 13. december 2004. Læse mere på vores hjemmesider under Det Sker.


Mange hilsner

Århus Banden

 

Ekstra julekoncerter, koncerter 2005 og ny DVD 

torsdag den 18. november 2004

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

Ekstra julekoncerter

Der er blevet plads til endnu et par julekoncerter i Stigs tætpakkede december program. Der er derfor programsat en ekstra koncert i Hillerød 14.december 2004 kl. 20.00. Billetter købes via www.billetnet.dk

20. december kan Stig findes i Troldsalen i Vejen, hvor han giver julekoncert kl. 20.00. Billetter kan købes via www.vejenbilletten.dk.

Koncert i Portalen, Greve

Stig giver koncert i Portalen, Greve søndag 9. januar 2005 kl. 20.00. Billetterne sælges via www.billetnet.dk og salget er startet.


Koncert med Radio Underholdnings Orkestret

22.april 2005 kl. 20.00 kan man opleve koncerten ”This Is The Moment - Greatest Hits” med Stig og DR RadioUnderholdningsOrkestret. Koncerten foregår i Falconer Salen, København. Billetterne sælges via www.billetnet.dk og salget er startet.


Genudsendelse af koncerten ”This Is The Moment” 

DR genudsender koncerten ”This Is The Moment” søndag 5. December kl. ca.22.10, lige efter de sene nyheder.


DVD udgivelse

Disney’s tegnefilm ”Mulan 2” er netop udgivet på DVD. Her har Stig igen lagt stemme til rollen Shang.


Til dem som hørte Stigs optræden på Cafe Hack i søndags, kan vi som et lille kuriosum fortælle, at Søren Dahl har udtalt, at udsendelsen med Stig er den bedste han har lavet til dato.

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Undskyldning og rettelse samt oversigt over radioprogrammer 

tirsdag den 26. oktober 2004

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

Undskyldning

Først en stor undskyldning til vores nordjyske "kolleger"! Det var desværre ikke i dag tirsdag, at Stig var på gæsteoptræden i P4 Nordjylland. Men i morgen onsdag 27. oktober kl. 09.30 - 10.00 er Stig med direkte. Det er ganske sikkert.

Endnu engang undskyld!

 

Syd- og Sønderjylland

Globus Guld, som dækker Syd- & Sønderjylland, sender en times program med Stig. Det er ligeledes i morgen onsdag 27. oktober mellem 10 og 11.

 

Sky Radio

Sky Radio bringer et 45 minutter langt interview med Stig torsdag 28. oktober fra kl. 22.15.

 

Kolding og Esbjerg

Radio Victor (Kolding og Esbjerg) sender et to-timers program på lørdag 30. oktober, hvor Stig er gæstevært. Det er kl. 14-16, og programmet genudsendes søndag den 7. november i samme tidsrum.

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Stig i P4 Nordjylland 

mandag den 25. oktober 2004

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

Aalborg Radio

Stig er gæst på P4 Nordjylland tirsdag morgen 26. oktober 2004 kl. 09.30. www.dr.dk/netradio

 

Vi kan fortælle, at der er flere gæsteoptrædender på vej rundt om på de forskellige lokale radiostationer. Vi vil bringe mere detaljerede oplysninger så snart vi får dem.

Vi kan også opfordre til, at I checker hjemmesiden www.julekoncert.dk. Her kan I blandt andet finde oplysninger om, hvem der vil være gæstesolist ved Stigs julekoncerter.


Mange hilsner

Århus-Banden

 

Programændring og flere julekoncerter

torsdag den 21. oktober 2004

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

Programændring for koncerten "This Is The Moment"

Vi har lige fået oplyst, at DR har lavet om i deres program. Dette betyder, at koncerten "This Is The Moment" nu vil blive vist søndag 31. oktober kl. 15.30 og ikke nu på søndag, som oprindeligt oplyst.


Julekoncerter

Samtidig kan vi oplyse, at der er kommet flere julekoncerter i Stig's kalender. Århus får nu endelig en julekoncert den 10. december og Tullebølle Hallen på Langeland 13. december 2004. se yderligere info på www.aarhus-banden.dk

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

Stig i Radio Vejle og Café Hack

fredag den 15. oktober 2004

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

Stig i Radio Vejle

Stig er gæst på kanal 94 Vejle på søndag 17. oktober kl. 09.30 - 10.00. Programmet kan også høres over nettet på www.dr.dk/kanal94

 

Stig i Café Hack

Stig er gæst på Café Hack i Århus 4. november 2004. Programmet bliver sendt på DR's radio program P4 14. november kl. 10.03 - 12.00. Normalt er det muligt at reservere billetter så man kan overvære radiooptagelsen, men vi må desværre oplyse, at det ikke længere er muligt at få pladser den 4. november.

 

Husk også programmet Brunch på P4 søndag 24. oktober kl. 09.03 - 10.00 og selvfølgelig koncert uddraget på DR1 kl. 15.30 samme dag.

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 Stig i Go' aften Danmark på TV2

mandag den 4. oktober 2004

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

Vi har lige fået oplyst, at Stig vil være gæst i programmet "Go' aften Danmark" på TV2 onsdag den 6. oktober fra kl. 18.25.

 

Vi kan også oplyse, at Stig netop er vendt hjem igen fra Florida. Turen derover indebar denne gang, at han skulle optræde for ledelsen og de mange programchefer fra PBS, der er ansvarlige for tv-stationerne i de forskellige stater. Personer som forhåbentlig vil vælge at bringe Stigs koncert til foråret. 

Stig fortæller, at han fik en kanon modtagelse derovre.

 

Mange hilsner

Århus-Banden


Stig i avis artikler, TV-Syd, DR1 og P4 m.m.! 

fredag den 24. september 2004

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

Stig i middagskoncerten på P4 i morgen lørdag 25. september Hans Otto Bisgaard vil spille flere numre fra koncerten i Tivoli i morgen lørdag 25. september kl. 12.30 - 13.00.

 

Stig i Middagsmagasinet TV-SYD mandag 27. september 

Vores med-fans idet syd jydske er blandt de heldige, for Stig vil være gæst i Middagsmagasinet TV-Syd på mandag 27. september 2004 mellem kl. 12.00 og 13.00.


Stig i de trykte medier!

Som mange sikkert allerede har observeret, så er medietrommerner aktive i disse dage, og der har været artikler om og interviews med Stig i følgende medier: BT den 22. september 2004, Århus Stiftstidende i dag 24. september 2004 Nordjyske Stiftstidende - uge 38/04 & Fyns Stiftstidende - uge 38/04. 

 

Stig i Brunch på P4 søndag 24. oktober

Stig vil også være gæst i Brunch på P4 søndag 24. oktober 2004 kl. 09.03 - 10.00. 


Stig i DR1 søndag 24. oktober

Allerede søndag 24. oktober kl.15.30 vil DR1 vise 45 minutter af koncerten "This Is The Moment" som blev optaget 2. maj 2004, og som jo netop er udgivet i sin fulde længde på DVD. 

 

I øvrigt kan vi også nævne, at Stig vil dukke op ganske kort i nyhederne på DR1 kl. 21.00 i aften, i et indslag om det nye operahus i København.

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

Stig i TV2 programmet "Scenen er din" 

tirsdag den 14. september 2004

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

STIG I TV2 FYN - DE LOKALE NYHEDER!

Specielt for fynske fans er der en godbid i form af at et indslag i de lokale Nyheder på TV2 Fyn idag tirsdag 14. september kl. 19.30 - 20.00. Her vil Stig tale om de spændende aktiviteter i USA.


STIG I TV2 PROGRAMMET "SCENEN ER DIN!"

Stig vil være gæstedommer på fredag 17. september kl. 20.00 - 21.15 i programmet "Scenen er din!", der får premiere på fredag. Bubber er vært og seerne hjemme i stuerne kommer også på hårdt arbejde, når de skal vælge fire vindere blandt aftenens stortalenter.

 

SALGSDATOEN FOR CD'EN OG DVD'EN NÆRMER SIG!

Nu er der kun en uge til, at vi kan se/gense og høre koncerten fra Tivoli’s koncertsal i maj. Dvd'en lå forøvrigt på 8. pladsen over flest forudbestilte dvd'er på www.dvdoo.com i uge 36.


GRATIS FOREDRAG

"Vil du have en perfekt dag - uden stress og jag" tirsdag 21. september kl. 16.00 - 20:00 på Nordjyllands Idrætshøjskole i Brønderslev. Aktører: Stig Rossen, Lise Ehlers og Benny Pedersen. Der er gratis afgang, men det er dog nødvendigt at reservere plads.

Du kan læse mere om arrangementet på http://www.billetbyen.dk/

 

Mange hilsner

Århus-Banden


Stig på Bakken, Kirkekoncert i Frederikssund 

og ekstra koncert i Kolding! 

torsdag den 19. august 2004

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

Vi håber at I alle har haft en herlig sommer, på trods af vejret!

Vi er igen på banen med lidt nyheder om Stigs færden, hvor der er en ny dato for salg af den kommende DVD/CD og specielt for sjællænderne er der en lille godbid!

 

STIG PÅ BAKKEN

22. august kl. 14.00 optræder Stig på Bakken i anledning af, at tegnefilmen "Bjørnebrødre" nu udgives på DVD og VHS. Søs Fenger og Sound Of Gospel kan også opleves og Jørgen de Mylius vil være konferencier. Buena Vista Home Entertainment er værter for arrangementet. Se også www.bakken.dk - Det sker - events.

 

CD SÆLGES NU I USA

Stig har været et smut i USA igen, denne gang for at promovere CD’en "Love Changes Everything" der sendes på markedet derovre fra 24. august 2004. CD'en vil bl.a. blive distribueret via de store kæder Borders og Barnes & Noble.

 

EKSTRA KONCERT MED DE 3 TENORER I KOLDING

Velgørenhedskoncerten d.28.08.04 kl. 16.00, til støtte for ASF Dansk Folkehjælp, er totalt udsolgt, så der er nu sat en ekstra koncert på programmet til kl. 19.00. Billetterne sælges via www.koldingbilletten.dk


NY SALGSDATO FOR DVD OG DOBBELT CD

Salgsdatoen er rykket frem, så vi kan nu glæde os til at opleve DVD'en og dobbelt CD'en, optaget ved koncerterne i Tivoli's koncert 2. maj, allerede fra 20. september. Bemærk, at DVD'en kan forudbestilles via www.dvdoo.dk.

 

KIRKEKONCERT I FREDERIKSSUND KIRKE

Atter i år gæster Stig Rossen Frederikssund Kirke med sit alsidige epertoire. Der afholdes to koncerter 26. september 2004, kl.14.00 og 17.00. Stig akkompagneres af kirkens tidligere organist Lars Jørgensen.

Billetsalg starter d. 02.09.04 på telefon 47370100 - Danske Bank i Frederikssund 

 

STATUS FOR JULEKONCERTER 

11.12.04 Falkonersalen København - www.billetnet.dk

12.12.04 Odense koncerthus - Billetsalget er endnu ikke startet

15.12.04 Hillerød - Frederiksborg centret www.Billetnet.dk

16.12.04 Kalundborg hallerne - Billetsalget er endnu ikke startet

17.12.04 Frederikshavn Kirke - Billetsalget er endnu ikke startet

18.12.04 Vejle Musikteater - www.billetnet.dk

19.12.04 Brændkjærkirken Kolding - www.billetbyen.dk

 

Vi vil opdatere vores hjemmeside www.aarhus-banden.dk så snart vi ved mere om billetsalget!

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

TV Dokumentar "ALT ELLER INTET” 

- Julekoncerter & en rettelse! 

tirsdag den 29. juni 2004

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

STIG I TV DOKUMENTARSERIEN "ALT ELLER INTET” DER STARTER PÅ TV2 I MORGEN ONSDAG 30. JUNI 2004 KL. 21.25

"Alt eller Intet" er et TV program der følger fire unge, Mette fra Svendborg, Rikke fra Herning, Toke fra Givskud og Kim fra Aggersund, der er kommet gennem nåleøjet på Danmarks nye musicalakademi. En knaldhård skole der lægger vægt på disciplin. TV 2 har fulgt de fire unge i tre år. 

I det første af fire programmer slår Kims temperament gnister, da han ikke kan få benene til at lystre under steptræningen, og Mette slår benene helt væk under den amerikanske gæstelærer David, da han hører hendes fortolkning af sangen Patterns.

Da de fire studerende er kor ensemble i 'Jesus Christ Superstar', møder de teaterverdenens barske virkelighed: Den amerikanske instruktør Tim Zimmerman råber og skriger af dem, så scenetæppet blafrer.

Stig er med i flere af udsendelserne og du kan læse mere om 'Alt eller intet’ på TV 2's hjemmeside: http://tv.tv2.dk/detsker/


NYE JULEKONCERTER PROGRAMSAT

Kalundborg og Frederikshavn er nu også med på listen for årets julekoncerter. Kalundborg er fastlagt til 16. december 2004 i Kalundborg Hallen og i Frederikshavn er der kirkekoncert d. 17. december 2004. Sæt kryds i kalenderen. Vi mangler endnu oplysninger om, hvornår billetsalget starter, men hold øje med vores hjemmeside under "Det Sker".

 

RETTELSE

I den seneste nyhedsmail kom vi desværre til at skrive den forkerte dato for velgørenhedskoncerten med De Tre Tenorer i Kolding. Den rigtige dato er lørdag den 28. august kl. 16.00. Vi beklager fejlen og siger tak til de mange der skrev og gjorde os opmærksomme på vores "bøf”. Vi håber ikke fejlen har ødelagt koncert planerne for nogen.


IØVRIGT

Kan vi fortælle, at Stig gav koncert på Dallum Slot sammen med RadioUnderholdningsOrkestret lørdag den 26. juni. Der var så vidt vi kunne få oplyst, tale om et "næsten" lukket arrangement. Dvs. at der kun blev sat ganske få billetter til salg og med meget kort varsel.

Stig og RadioUnderholdningsOrkestret var en del af en “Gevinstpakke" som PostDanmark havde udskrevet. Publikum til koncerten var primært patienter på Kræftens Bekæmpelses Rehabiliterings Center Dallund ved Søndersø på Fyn og vi håber de havde en kanon oplevelse.

 

Fortsat rigtig god sommer! 

Mange hilsner

Århus-Banden


Koncerter og Foredrag! 

torsdag den 13. maj 2004

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

Nu kan vi løfte sløret for Stigs planer for de næste måneder: 

Stig tager til Grønland i perioden 18. - 24. maj. Han skal optræde i Katuaq i Nuuk 19. maj. Det er et arrangement, som hotelkoncernen HHE/Hotel Godthåb og Katuaq i fællesskab har arbejdet på i et stykke tid. Læse mere på www.katuaq.gl Den øvrige tid i Grønland vil blive brugt til lidt ferie...


Vi kan også berette, at Stig tager til Belgien 26. - 27. maj for at redigere TV-showet, der blev optaget i Tivoli's Koncertsal 2. maj. Det bliver spændende at se det endelige resultat.

Udover produktionen af TV - showet til amerikansk fjernsyn, vil der også blive produceret en DVD og en CD fra koncerten. Begge dele kan forubestilles via www.dvdoo.dk

 

LØVENBORG SLOT 

Som I måske allerede har set på vores hjemmeside, så skal Stig alligevel optræde ved en slotskoncert denne sommer. Det sker på Løvenborg Slot ved Holbæk 31. juli kl. 14.00. Læs mere på http://www.loevenborg.dk/koncerter.html 

Billetter kan købes via www.billetnet.dk


FOREDRAG

17. august kl. 16.30 er der mulighed for at opleve Stigs foredrag "Kys rutinen” i Københavns Kulturcenter. Læs mere på www.dawdaw.dk  

Billetter kan købes via www.ebilletter.dk

 

VELGØRENHEDSKONCERT I KOLDING 

28. august kl. 16.00 optræder Stig Rossen, Kurt Ravn og Kenneth Ørsøe ved en velgørenhedskoncert til fordel for ASF-Dansk Folkehjælps humanitære arbejde. Koncerten varer ca. 2 timer inkl. 1/2 times pause. Sønderjyllands Symfoniorkester vil blive dirigeret af Frans Rasmussen. Dørene åbnes kl. 15.00. Billetter kan købes via http://koldingbilletten.billetbyen.dk/


JULEKONCERTER

Der er ganske vist længe til jul, men det vil alligevel være rart, at få et eller flere af julens højdepunkter bragt på plads allerede nu! Følgende julekoncerter er planlagt:

11. december i Falkoncersalen, København, kl. 20.00.

12. december i Odense Koncerthus kl. 20.00.

18. december i Musikteatret Vejle kl. 20.00.

Billetterne til ovennævnte julekoncerter kan købes via www.billetnet.dk 

19. december i Brændkjærkirken i Kolding. - 3 koncerter kl. 14.30, 17.00 og 20.00. Billetter kan købes via http://koldingbilletten.billetbyen.dk/

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

Konkurrencen er slut! 

tirsdag den 30. marts 2004

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

KONKURRENCEN ER SLUT!

Først vil vi gerne sige mange tak for jeres mange mails, det var ganske overvældende! Konkurrencen er slut og vinderne har fået besked. Vi tror på, at alle I, som desværre ikke var heldige i denne omgang, nok skal få en anden chance ved en senere lejlighed.


SALG AF BILLETTER TIL TV - KONCERTERNE 2. MAJ 2004

Billetterne til de to koncerter 2. maj kl. 14. og 20.00 er nu sat til salg via www.billetnet.dk. Billetpriserne ligger fra 270 til 360 kr. Benyt lejligheden til at opleve denne TV koncert, som vil foregå udelukkende på engelsk, da den skal vises i USA til september.


HJEMMESIDE PREMIERE

1. april er datoen, hvor Stig's egen hjemmeside går i luften med en flot ansigtsløftning. Og det er ikke en aprilsnar!!

Stig har længe arbejdet med forbedringer til hjemmesiden, og dette betyder blandt andet et helt nyt design, lydklip fra hans cd'er, sangtekster, samt opdatering af biografi, nyheder og kalender.

 

STIG I DK4

Stig kan opleves i programmet "30 minutter med Helle Retbøll Carl" Fredag 2. april kl. 19.00. Helle Retbøll Carl er kendt for sine portrætprogrammer af kendte danskere og her vil hun give seerne lejlighed til at lære Stig bedre at kende. Herefter vil programmet blive vist 1 - 2 gange dagligt i den følgende uge.

 

Mange hilsner

Århus-Banden


200 gratis billetter 

torsdag den 25. marts 2004

 

Kære Nyhedsmail-modtager,


Stig og hans manager har fuld fart på! I øjeblikket arbejder de på højtryk med at arrangere 2 koncerter med internationalt præg! Meningen er nemlig, at koncerterne skal filmes og bruges i forbindelse med Stigs kommende tv optræden i USA!

Der er også andre og spændende planer, men mere skal ikke afsløres lige nu!!!

Koncerterne finder sted søndag d. 2. maj 2004 kl. 14.00 og 20.00 i Tivolis Koncertsal i København. Billetsalget til disse 2 koncerter starter allerede i dag torsdag 25. marts 2004! 

I forbindelse med disse 2 koncerter udlover Stig 

100 GRATIS BILLETTER TIL HVER FORESTILLING

til sine loyale fans på denne nyhedsmail-liste!

Reglerne er følgende:

De første 200 der besvarer denne mail vinder! Vi udlodder simpelthen billetterne efter "først til mølle" princippet, så jo hurtigere du sender en mail til os, jo bedre er dine chancer!

Gevinsten består af én billet til én koncert. Du kan altså ikke vinde billetter til begge koncerter.

Du skal skrive i emnelinien, hvilken koncert du ønsker billet til, kl. 14.00 eller kl.20.00.

BEMÆRK: KONCERTERNE VIL UDELUKKENDE FOREGÅ PÅ ENGELSK! 

Vi ser frem til at høre fra dig. Vinderne vil høre fra os så hurtigt som det overhovedet er os muligt.


Mange hilsner

Århus-Banden

 

Stig i DK4 og 4 nye sange til Disney film 

mandag den 9. februar 2004

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

STIG I DK4

Som en ekstra bonus til alle dem der nu har set "Les Miserables" eller som en ekstra motivation for dem, der endnu ikke har haft fornøjelsen, så viser DK4 nu et program med titlen "Backstage med Stig Rossen”. Programmet vises indtil videre 12. februar kl. 13:00, 13. februar kl. 12:00 og 14. februar kl. 08:00. Det vil formentlig blive sendt flere gange senere.

DK 4 skriver følgende om programmet:

"Rollen som den flygtende straffefange Jean Valjean har om nogen defineret Stig Rossens karriere i Les Misérables. Stig Rossen har spillet denne rolle næsten 1400 gange i 10 forskellige lande.

Nu gælder det en Danmarksturne i år. Vi har mødt ham bag scenen, under øvelserne i musikhuset i Århus hvor hans Danmarks turne startede i år. Vi oplever Stig Rossen blive klippet skaldet - det var nødvendigt i denne forestilling."


DISNEY'S NYE TEGNEFILM "BJØRNE BRØDRE"

Denne film har netop haft premiere og det specielle her er, at Stig synger den danske version af Phil Collin's titelmelodi samt tre andre numre i filmen.

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

Stor artikel i Ekstra Bladet på lørdag! 

torsdag den 22. januar 2004

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

STOR ARTIKEL I EKSTRA BLADET PÅ LØRDAG

Vi har netop fået at vide, at Ekstra Bladet vil bringe et stort Portræt interview med Stig på lørdag 24. januar 2004.

 

Mange hilsner

Århus-Banden

  

Stig Rossen live på Strøget i København 

mandag den 12. januar 2004

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

FOR DE MORGENDUELIGE!

Vi har netop fået oplyst følgende fra Radio 100 FM:

"På onsdag den 14. januar har alle Stig Rossen-fans muligheden for at synge sammen med mesteren selv. Klokken 8:30 vil Stig Rossen og Mikkel Rønnow lede Morgenhyrdekoret ved 7-11 (Starten af Strøget ved Rådhuspladsen i København). Det er Radio 100 FM, der hver onsdag inviterer morgenduelige, sangglade lyttere til at stikke hovedet forbi og synge en sang med en kendt dansk sanger eller sangerinde. Og på onsdag er det altså Stig Rossen-fans, der skal tidligt ud af dynerne for at bakke deres idol op. Begivenheden transmiteres direkte på Radio 100 FM - også på nettet. Hvis man bor i Århus, er frekvensen: 106,5 FM. Ud over at synge sammen med Stig Rossen (under ledelse af Rønnows kyndige dirigentstok) byder radioen også på en kop kaffe. Vi håber at se en masse glade Rossenfans."

Vi kan kun sekundere de flinke mennesker ved Radio FM og opfordre til, at rigtig mange Stig fans møder op.

 

Mange hilsner

Århus-Banden

  

Stig i Morgen TV m.m.

torsdag den 1. januar 2004

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

Rigtig godt nytår! Vi håber, at I alle er kommet godt ind i år 2004! 

I anledning af den forestående københavnske premiére på "Les Miserables", er der forberedt flere TV interviews.


STIG I GO'MORGEN DANMARK

Stig lægger stærkt ud i det nye år, idet han allerede i morgen, 2. januar 2004, vil kunne ses i TV2's Go'Morgen Danmark kl. 07.30 og 08.30. Bemærk at tidspunkterne kan variere.

 

STIG I GO'AFTEN DANMARK

Onsdag den 7. januar vil Stig være at finde i TV2's Go'Aften Danmark ca. kl. 18.25.


STIG i TV2 LORRY (Lokal TV - København)

Torsdag den 8. januar vil Stig blive interviewet i TV2 LORRY (Her kender vi desværre ikke det præcise tidspunkt).

Vi håber, at I har set nogle af de flotte anmeldelser som "Les Miserables" fik, i forbindelse med premiéren i Århus.

Ekstrabladet skrev bl.a. "Rossen I Topform” og "Stærke engelske sangere i Århus` "Les Miserables".

Fyens Stiftstidende skrev om den "Mageløse elendige" og kaldte den en "helstøbt musical".

Jyllands-Posten havde også flotte roser og skrev bl.a. "Nu behøver man ikke længere at rejse til London for at se "Les miserables" i stort format" og "Stig Rossen kan stadig imponere i sit glansparti".

Århus Stiftstidende skrev "Absolut ingen mislyde" og "Rossen & Rønnows version af "Les Misérables" er den mest personlige version, jeg har set. Og jeg har set den i både danske og udenlandske udgaver".

I kan læse mere fra anmeldelserne på vores hjemmeside under Pressenyt.

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 


© Inge Sørensen 2022