2000 Aarhus - Promotion Egtvedpigen

Fredgaard Radio Aarhus

1. november 2000


Ja, vi måtte jo ofre en feriedag, når nu Stig sådan ønskede at promovere ”Egtved pigen”!    Stig ville være at træffe hos Fredgaard Radio fra kl. 11:00 -12:00, hvor han ville signere 50 gratis CD'er med ”Egtved pigen”. 

Vi var mødt op en god times tid før butikken lukkede op kl. 10:00, så vi frøs bravt da vi blev lukket ind og fik udleveret et lille klistermærke med nummer på – jeg fik nummer 9! Så kunne vi gå rundt og ose indtil klokken blev elleve og Stig dukkede op.


Butikschef Claus Bech fra Fredgaard Radio havde lavet et flot arrangement, med snacks og hvidvin fra Restaurant René, og butikken var pyntet op med plakater fra ”Egtved pigen”.

Da Stig skulle skrive på vores CD'er kiggede han op og sagde ”Til jer burde det jo være nok at skriv knus fra Stig” – hvilket vi var helt enige med ham i (han skrev dog den krussedulle som han plejer!).


Denne kommentar fik den fremmødte journalist fra Århus Stiftstidende til at stille os en bunke spørgsmål og tage billeder af os sammen med Stig. Hvorefter han høfligt bad os om "at forsvinde", for det skulle jo ikke dreje sig om Århus Banden det hele. Så interviewede han Stig, men artiklen handlede stort set kun om Århus Banden! Nå pyt – det var værd at ofre en feriedag på, for Stig var ligeså veloplagt og imødekommende som han plejer at være. /Inge

© Inge Sørensen 2022